egeninincisii Canss Yok kuzum merak etme bir anda olmuyor. Ben rahat doğurduğum halde 2-3 saatte geldi. Hastaneye de rahat rahat gittim 🙏🏽
egeninincisii Ecececece Yok canım normal doğumda da bir şey hissetmemen için yapılıyor, sadece çok hafif çıkma anını hissediyorsun , ıkınabiliyorsun ama 🤗
Ecececece egeninincisii çok teşekkür ederim yeminle bilmiyordum kısmet olurda doğurursam normal o an size dua ediyor olacam çok teşekkürler rahatladım suan acı azalıyor yani 👏
egeninincisii ZeynepBetul Yaa Allah bağışlasın🙏🏽 Doğum günümde doğmuş miniğiniz, ben de çok istedim ama bir gün sonra gelmeyi seçti oğluşum 🤷🏼♀️
Zeynozeze egeninincisii 2 gündür bel ağrım var çok şiddetli duş alıyorum üşüttüm mü felan diye hiç kesintisiz bir ağrı birde sürekli karnım sertleşiyor ve bir tarafa toplanıyor bunlar belirtimi bilmiyorum ilk gebeliğim benimde cuma günü kontrolüm var bu ağrıya dayanmaya çalışıyorum 35+6 yım
egeninincisii Zeynozeze Belirti olma ihtimali çok yüksek canım, benim de anlattığın gibi olmuştu. Umarım bekler gününü 🙄
mercimekkmom egeninincisii nasıl güzelll gozunuz aydın canım Allah ömrünü bahtını guzel eylesin nsallahhh😍
Derya-1516 egeninincisii canım ilişki son ayda yasak değil mi ben öyle biliyorum. Bi zararı olmadı mı bebeğe ? Ne gibi faydası oldu ilişkinin doğumuna ? Bende 33 haftalık erkek bebeğe gebeyim ilk gebeliğim o yüzden sordum
egeninincisii Derya-1516 Ben de öyle biliyordum ama doktor yasaklamadı. Aksine, devam ettikçe iyi geldiğini hissetmiştim😇
Rmysa23 egeninincisii kendim doğum yapmış gibi sevindim . Ah biz başaklar çok inatçıyız annesinden bi gün sonra doğmak istemiş naz yapmış bıcırık😄. Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim darısı biz bekleyenlere 🙏🏻🥰
egeninincisii Rmysa23 Yine de güzel tarih seçti 😂😍 çok şükür sağlıkla kucağıma aldım ya, harika bir duygu 🙏🏽
Rmysa23 egeninincisii aynen öyle canım kavuştun Allaha çok şükür 🥰 darısı biz bekleyenlerin başına artık🌷☺️
tuanam65 egeninincisii mefhaba epudural etkısı 10 dakıka dıyolar sonra trkrar sancın baslıomuş bu dogrumu aklımda o var ama etkısı gecerse dıye korkuyorum
egeninincisii tuanam65 Yok hayır, hatta ben doğumdan bir kaç saat sonra bile ağrılarımı hissetmedim 🙄
Nzdla egeninincisii maşallah canım rabbim hayırlı evlat etsin hayırlı ömür versin inslalah Allah’ım bizede nasip etsin🙏canım. Bende 38+2yim 3gun önce 1santim açıklık vardı halaaa evdeyim doktora daha gitmedim ama bebek çok hareket etmiyo sadece aşırı sertlesiyo bi tarafa toplaniyo bide alttan okadar aciyoki resmen yuruyemiyorum kanepeye oturunca bile koluma girip kaldiriyolar seninde öyle olmusmuydu
egeninincisii Nzdla Evet canım sık sık baskı ve toplanma oluyordu. Ben suyum gelene kadar bekleyeceğim demiştim, pembe sıvı gelince gittim hastaneye. O baskıyı ve toplanmayı 1 hafta kadar çektim evde.
Ikimelekannesi67 egeninincisii bende epiduralistiyorum ama son anda vereceklerse neden 500 lira fark vereyim 8 cm e kadar çekmişim sancıyı 2 cm daha çekebilirim diye düşündüm bi an çok kararsizim hayırlı olsun bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah
egeninincisii Ikimelekannesi67 Doğururken o sancıyı çekmek çok zor olur diye düşünüyorum , bebeğin çıkış anı falan 🤷🏼♀️ son ana kadar çektim ama dayanılmaz değildi, doğumu hissetmemek bana yetti şahsen 🙏🏽 doğum gecikmesin diye son anlarda veriyorlarmış.