Zeynozeze egeninincisii birşey sormak istiyorum 5 gün sancı çektim. Yazmışsınız bu nasıl birşey mesela sancı ve kasılmayı tarif edebilir misiniz çok merak ediyorum çünkü cumartesi gününden beri şiddetli bel ağrım var belinin sol tarafında bir bıçak yada iğne birşey var gibi yürümeme engel oluyor 35+6 yım burada
egeninincisii Zeynozeze Canım belim ve kasığıma bıçak saplanır gibi anlık bir sancı olup gidiyordu. Mide bulantısı ve adet sancısı da çektim. Doğum sancısı ayırt ediliyor mutlaka🙏🏽
Berillafcisari Serpil_27 bel ağrısı çok yapıyor kendimden biliyorum çünkü ilk doğumum normal ve epidural oldu 3 santim sağa kaydırdıkları için hala oo ağrıyı çekiyorum
Nzdla Sevde2108 canım devlet asla yapmaz ozele gidersen parası normalden az farklı ama devlet normal doğum yaotiriyor sadece sezeryanda çok mecbur kalmadıkça yapmazlar epidural asla yapmaz tabi yinede araştırın Konya’da yapılmıyor başka yerleri bilmiyorum
Sevde2108 Nzdla tamam kuzum çok teşekkür ederim çatalın dar dediler bana. Hamilelik yoktu o zaman hamilelik yeni belli oldu görünce birnsorayim dedim. Normal doğum yapamazmisim ben zaten
Zeynep20 egeninincisii Ben de 40 haftalık oldum aynen senin gibi yaptım. Lakin açılmam henüz daha az bu saatten sonra çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum. Sancılarım öyle bi gelip gidiyor belime vuruyor ki sanki geldi gelecek karnımda oğlum kendini sertleştirip bırakıyor bugünler doğurcam ama açılmam henüz 3 cm bile olmadı ama sancılarım var
egeninincisii Zeynep20 Sertleşmeleri de başladıysa emin ol gelir annesi, vazgeçme. Bir ara ben de öyle düşündüm ama sonucu düşün kendini motive et ❤️
Canss egeninincisii 38+3 hafta oldu bizim de normal doğum diyor doktor evde sancılarını bekle dedi ama çok korkuyorum sürekli kasık ağrım oluyor ve aşırı baskı yapıyor aşağıya her an doğurucam diye korkuyorum🤦🏼♀️
egeninincisii Canss Yok kuzum merak etme bir anda olmuyor. Ben rahat doğurduğum halde 2-3 saatte geldi. Hastaneye de rahat rahat gittim 🙏🏽
Ecececece egeninincisii canım ben 32 haftalığım şimdi epidural sırttan yapılan ine normal doğum için mi sezaryen için mi kafam karıştı 🤨😳🤭 şimdi diyelim ki normal doğum epidural n için ?? Ağrı kesici mi ?? Ben sadece sezeryanda epidural var sanıyorum uyuşturma inesi diye biliyorum 🤔
egeninincisii Ecececece Yok canım normal doğumda da bir şey hissetmemen için yapılıyor, sadece çok hafif çıkma anını hissediyorsun , ıkınabiliyorsun ama 🤗
egeninincisii sibell777 Hiç kan ilacı ve vitamin kullanmadım alerjim vardı. Ama bol bol muz , kaşar, pekmez , ceviz ve süt tükettim. Pekmez kan için çok iyi geldi bana 🙏🏽
tuanam65 egeninincisii merhaba bısıy da dorcaktım su an 29 haftalıgım ben oturken kalktıgımda yavas kslköama ragöen baskı hıssedıyorum uzanırkende saga dola yatakta donerkrnde sızdede oluyormuydu
egeninincisii 55555 Kanalda dememişti ama başı aşağıdaydı doğumdan 10 gün önce çok aşağıda demişti doktorum :)
ZeynepBetul egeninincisii ayyy maşallah ikinize de Bizde 6 eylülde kavuştuk 39+1de teyzesi 😋 Öpüyorum misss melek yavrunu 😘
egeninincisii ZeynepBetul Yaa Allah bağışlasın🙏🏽 Doğum günümde doğmuş miniğiniz, ben de çok istedim ama bir gün sonra gelmeyi seçti oğluşum 🤷🏼♀️
egeninincisii Fr170320 Canım emin ol olup bitecek, zor değil. Kendini öyle inandırma, olup bitecek diye düşün🙏🏽
Zeynozeze egeninincisii 2 gündür bel ağrım var çok şiddetli duş alıyorum üşüttüm mü felan diye hiç kesintisiz bir ağrı birde sürekli karnım sertleşiyor ve bir tarafa toplanıyor bunlar belirtimi bilmiyorum ilk gebeliğim benimde cuma günü kontrolüm var bu ağrıya dayanmaya çalışıyorum 35+6 yım
Zeynep20 egeninincisii Ya hastanedeyim şuan sertleşmem de oluyor. Sancılarım sıklaştı ve yatış yapılacak sanırım açılmam da var normal doğuma doğru gidiyoruz 👶🏻