RukiyeAkdgn Dilan-acr bende yaptırmak istemiyorum ve bir sorun olacağınıda sanmıyorum sizde de herhangi bir sıkıntı olmadı değil mi
Dilan-acr RukiyeAkdgn yok şükürleri loşun bir problem olmadı ama sizde de olmayacağı anlamına gelmez doktorunuza danışın
Seraparsln RukiyeAkdgn hayır daha 34. Haftamdayim doktorumla konuştum şimdiki zamanda bütün hastane ameliyat aletleri steril zaten. Nerden gelsin tetanoz 🤷 hem her ameliyat olana tetanoz yapmazlar da neden sadece gebelere yaparlar anlamıyorum
Edizinannesii duygu111 3 doz canım ben ilkini 21. haftada yaptırdım 2. dozu bugün yaptırdım 27. haftadayim doğumdan 4-5 ay sonra da 3. doz için gel dediler
rose90 Arkadaşlar lütfen şu tetenozu araştırın öyle olun internet elimizde prospektus açıp okuyun sonra karar verin herkese herşeye güvenmeyin öyle bir zamanda yaşıyoruz ki
Asenana rose90 doktorun yaptır dediği şeyi neden araştıracaklar ki. Tetenoz aşısı koruyucu bi aşı neden zararı varmış gibi konuştunuz anlamadim
Yasmin3565 rose90 Ben ilk dozu vurdurttum ama sonradan öyle şeyler okudum ki aşılar hakkında şuan ikinciye içim elvermiyor
gulbhar duygu111 gidip yaptırabilirsin bi ay sonra diğer doz doğumdan yaklaşık 2 ay sonra 3. Doz seni koruyor.çocuğunu da doğarken koruyor ve 6 aylığa kadar bebeğin senin sayende bağışıklık kazanmış oluyor.Geç kalmadın ona göre tarih ayarlar 2.doz için
rose90 Asenana çok şaşırıyorum sorgulamadan herşeyin kabul edilmesine doktor diyorsa doğru olur ne demek Allah akıl fikir vermiş kullanalım diye ben kullanmayı araştırmayı okumayı tercih ediyorum dayatılan herşeyi sorgulamadan kabul etmek bana göre değil herkesin kendi tercihi tabi 🤷🏻♀️
Meleka Ben de bugün tetenoz aşısını vurdurdum 19. Haftadayim sağlık ocağına gittim söyledim takibimi başlattılar vurdular bir ay sonra ikinci dozu vuracaklar siz de gidin söyleyin hemen yapıyorlar
Mervenur_kcbs duygu111 sağlık ocağına bilgi verdin mi onlar yapıyor ben 21 haftamda ilk dozu olmuştum
duygu111 Mervenur_kcbs işim garibi benı arayan olmadı saglık ocagındanda bir kaydımı felan yemıleteyım gidip bari😳
Asenana rose90 doktor diyorsa doğru olur diye bi cümle kurmadım? Doktor neden zararı olan biseyi yaptırmamizi istesin? Dayatılan şey dediginiz bizim için faydası olan yapılması gereken bir şey. Sizin fikriniz yaptırmak istemezseniz yaptırmazsınız sanki ölümcül biseymiş gibi buraya yazmanın bi anlamı yok bence neyinin zararlı olduğunu düşündüğünüzü yazın madem beyin bulandirmak yerine
rose90 Asenana doktorun yaptır dediği şeyi neden araştırsınlar cümlenizden böyle bir çıkarım yaptim. peki siz benim yazımdan ölümcül biirsey olduğunu nasıl çıkardınız 🤣 beyin bulandirmak, öyleyse biraz bulansinda kendiniz araştırıp bakın yararına zararına
threestar duygu111 doğumda gelişebilecek komplikasyonlar için ne olur ne olmaz diye yaptırılıyor dedi doktor, benim doktorum 24’te yaptır dedi henüz geç kalmamıssınız en kısa zamanda gidin sağlık ocağına yaparlar