Sebnem44 Ozlemr evet canım seninde iriymiş maşAllah benim doktor 4 4.5 u bulur dedi iki haftada toplam 750 gr almış çünkü bizde şok olduk
prensleriminannesii Sebnem44 ya şimdi kilolu doğacakya bzm bebişler doktor böyle giderse sezeryan dedi ama brazdaha erken alıp çok kilo almadan suni sancıyla normal yaptıramazlar mı acep 😭
Sebnem44 prensleriminannesii bilemiyorum ya ben her ihtimale karşı acıya dayanamam diye epidural iğne vurulacağım 5 cm açıklıktan sonra
Zeysamim Benim il gebeliğimde, muayaneye gittiğimde 34+0dı. Doktor kilosu 2.600 gram iki hafta ileride dedi. Usgede kafadının kanalda olduğunu gördü. Serviksinde açılmış olduğunu fark etti. Alttan muayane etti 4 cm açılmam vardı. Hemen sezaryen yapalım dedi. Ben de hemen sezaryen demesine şok oldum kabul etmedim. Açılmam varsa doğururum dedim. Bir kaç saat arayla ciğer geliştirici vuruldum ertesi gün sabahtan suni sancıyla normal doğurdum. Bebeğim tam 2000 kiloydu. Yani usg yanılmıştı. Pek usgye inanmayın. Bebeğim haftasıyla tam uyumluydu. Bebeğim ciğerleri iyiydi ama emme refleksi yoktu. Küveze alındı maalesef, hastalandı 9. Gün hayatını kaybetti. 😢😭 ondan sonra tekrar aynı şekilde 5cm açılmayla 37. Haftada kızım doğdu. Tam 3kiloydu. Oda haftasıyla uyumluydu. Şimdi 3. Gebeliğim tekrar bir kızım olacak inşallah. 🤗🤗
Sebnem44 Zeysamim ayy inanmıyorum yaa çok üzüldüm😣😣😣Allah saklasın yaa... tabi zaten onlar %100 doğru değilmiş bende inanmıyorum zaten tahmini değerler
MuratMerveAliAyaz BurhanRabiaetin Tükettiklerimi yukarıda yazdım canım bende başka sayfalarda görmüştüm bunları bebeğe kilo yapar diye doğruymuş yani
MuratMerveAliAyaz Sabahları tahin pekmez , kaşar peyniri ,her gün 1 adet muz, 2, 3 günde birde kuru kayısı tüketiyordum ama extra olarak kuru yemiş ,ceviz , sütte bebeğe kilo yapıyormuş