Sinemhuma Mom36 Umutduru benmde 8 ağustosu. Bekliyorum hala çok heycan yaptım ama şişkinlik var bende
Alismomi Umutduru yarın bilgilendir mutlaka canım çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bir gebelik olur eğer varsa
EceEgemen Seviiii 11 Eylül ❤️ test yaptım pozitif benim için dua edin sağlıklı sıhhatli olsun kimyasal olmasın 🙏
Haticerdogann Ya benim 9 gün var daha ama kasıklarım ve belim çok fena ağrıyor 2 ay önce bi düşük yaptım acaba kaldım mı ya 🥰
EceEgemen Haticerdogann benimde 4 gün kaldı ama felaket bel ağrım var regl olucakmış gibi umarım kimyasal değil de belirtidir 😞
Aysenu543 Seviiii benim bugün 31. Günüm hala adet olmadım,rahim filmi çekilmiştim,çekildikten sonra erken olmuştum ama bu ay hala adet olmadım,şuanda beklemedeyim ☺️☺️
2027 Merhaba arkadaşlar en son 13 Ağustos reql oldum simdi proqram 10 Eylül gösteriyor bu gün test yapdim neqativ cikdi sizse hamilə deyilmiyim😟
Yagmurtanesi Sermec27 benimde 23 eylul 😍. Ve konumustuk benimde 30 haftalik bebegimi kaybetmistim. Rabbim saglikla kucagimiza alacagimiz saglikli evlatlar nasip eder insallaahh
Sermec27 Yagmurtanesi hadi bakalım haberleşelim canım rabbim yüzümüzü güldürsn bu sefer kucagımıza alacagımız evlatlar nasip etsin bizlere Rabbim bu sefer tamamlasın bizi yarım kaldık cünkü ❤️🤲haberleşiriz canım burdan 🥰
Asoooo13 Yagmurtanesi 22 Eylül bende garip bi şekilde yumurtlama testim pik çıktı dün degerlendirdim ama eşim. Buğun yok şans :(
Sermec27 Yagmurtanesi evet canım vitamin olarak ocean mummy kullanıyorum bir de doktorum coraspin başlattı tedbir amaclı ben de pıhtılaşma cıkmadı bu arada canım
Yagmurtanesi Sermec27 bende sadece coraspirin kullaniyorum. Bendede hafif derecede pihtilasma var hamile kalinca kese gozukunce igne kullanacakmisim birde yuksek dozlu folikasit kullaniyorum