Yagmurtanesi Sermec27 benimde 23 eylul 😍. Ve konumustuk benimde 30 haftalik bebegimi kaybetmistim. Rabbim saglikla kucagimiza alacagimiz saglikli evlatlar nasip eder insallaahh
Sinemhuma Mom36 Umutduru benmde 8 ağustosu. Bekliyorum hala çok heycan yaptım ama şişkinlik var bende
Hatii Mom36 benimde 9 temmuzdu olmayınca test yaptım 7 haftalık hamileyim. Valla bence olmadıysa sizde yaptırın hemen 😊
Mom36 Seviiii hayir canim en son 20 ağustosta kan verdim 1.20 çikmisti değer iki gün sonra yine verdim yine 1.20 çikti değilim bu gun tekrar doktora gidicem.
2027 Merhaba ben en son 13 Ağustos adət oldum hep 6 gün tez olurum simdi proqram 10 Eylül gösteriyor bekliom hayirlisi çok istiyoruz rabbim herkese nasib edsin
Umutduru 2027 benim de 11 ağustosdu cumartesi olmam lazimdı ama olmafım brkliyorum insallah hamileyimdir
Haticerdogann Seviiii 9 gün kaldı bir tane düşüğüm var ümitlenmek istemiyorum ama içim heyecanlanıyor 😢
Lraybrs Benimde 20 Eylül 🙆🏽♀️ heyecanla bekliyorum. İnşallah tüm bekleyen anne adayları bebişini öğrenir de heyecanına heyecan katan bir mutluluk yaşar 🙏🏼🐣❤️