Anewmom1 Guluss35 olumsuz düşünmeyin inşallah bu bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza siz insanları dinlemeyin içinize sineni yapın 🌸
Wonderanne Anewmom1 ben zibini çok kullanıyorum birde bebeğim küçük doğduğu için 2 aylık olacaz neredeyse hala 0.3 5li takımları kullanabiliyorum az bile geldi çünkü bebeğim çok kusuyor ve yetmiyor yıkayınca da tez kurumaz artık burda yani biraz daha alsa mıydım bile dedim
hulya1406 Tibektas Dalan toz granül sabun beyaz sabun kokusu mu var bende 29 haftalığımda bebeğimin kıyafetlerini yıkıcam artık.Ama ben beyaz sabun kokusunu sevmiyorum ne alsam bilemedim.
Tibektas hulya1406 henüz gelmedi kargoda , gelince söyleyeyim canım, bende sevmedigim için zeytinyagli diye bunu aldım daha önce sivi sabun ve kremlerini kullandım beyaz sabun gibi kokmuyor ama yinede gelince yazayım tekrar sana
mlsmrtgl mrs_elisah Merhaba canımız annemiz, VVhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜
Dgull gizemgnll Meric1 birden alırsın sonra allah korusun bi sıkıtnı çıkar bakıp bakıp ağlar yanarsın kardeş başıma geldi çok erken davranma biz annelere kendi üstümüzden keser biçer diker gene giydiririz mesele sağsalim doğsun inşallah