Deniz14 Selinnusta 35+5 iyice ağırlaştım hantallaştım nefes darlığı yalancı sancılar tavan yaptı herkes her an doğurucam diye bakıyo😂 her şeyimiz hazır bir tek kızcemin gelmesi kaldı 🙈 Şafak 30 doğum 2 haziran gözüküyor ama sezaryen olucağı için mayıs ortası dedi doktorumuz bakalım ne zaman doğurucam🙈😂
Selinnusta Deniz14 yalancı sancı nasıl bişey bende neden yok acaba merak ediyorum doğumum başlasa anlamıcam snaırım😁
Selinnusta Ozlemr aynen son zamanlar baya zormus allah yardımcımız olsun😞 hastane çantanızı hazırlayın bence 36. Haftadan sonra normal doğum zamanına giriyoruz ne olur ne olmaz😁
Deniz14 Selinnusta ağrın geldiğinde yatıyosan ayağa kalk biraz yürü gecerse yalancı sancıdır ya da tam tersi ayaktayken gelirse yat adet sancısı gibi geliyo belden sırttan kasıktan gelebiliyo 3 hafta boyunca erken doğum riskiyle uğraştım nstde sancılarım 100 lere vurdu adet sancısı gibi geldi ama ağlatan bir adet sancısı ve sancılarım artık düzenli gelmeye başlamıştı dakikaya inmişti
HanifeOkutan Selinnusta karın kasılması ve kaşık sancı olıyor ama yürüyünce duşa girince veya hareket edince geçiyor gerçek sancı takla atsan geçmiyor 😂😂😂😂 gerçek sancı belden vuruyor
Deniz14 Selinnusta serumlarla tutunma iğneleri ciğer geliştirici iğneler progestan derken durdurduk şükürler olsun
Deryademirel Selinnusta göğsünüzü üstten sıkarsanız biraz, geldiğini göreceksiniz. Sarı renkte oluyor kininde benimki öyle direk beyaz süt beklemeyin ☺ Gelmiyorsada kötü düşünme, kiminin geç gelirmiş
Nurztekin 34+4 gunluk olduk benimde dunden beri arada agrım oluyor. sanırım yalancı sancılarmıs. kendimi zor tasıyorum sırtım agrıyor. hiç bi şey yapasım gelmiyo Allahım hayırlısı ile inşallah alırız kucagımıza bebişlerimizi 💕
ZeynepDemiraglar Selinnusta EveT nefes alamıyorum Korktum az önce dogum anında da boylemı olurum dıye Demek normalmış😊
Kdrfts Selinnusta bende kullaniyorum magnezyum sag bacagimdayken gecmisti simdi solda agrilar geziyor vucudumu insallah gecer 😊
aysel1520 Selinnusta kasılma sanırım ben de bilmiyorum genital bölgeye kadar ulaşıyo acısı kısa süreli oluyor iki güne bir falan