Birgul Saby hamilesindir ama kan ver sağlıklı ilerlediğini öğrenmk için. Kaçıncı haftadasın ona göre direk hastaneye git hatta
Saby Tesekkur ler arkadaslar silik cıkınca acaba dedim bekliyordum hamileliği ama silik cıkınca acaba cok mu yeni de böyle cıktı dedim kendi kendime
OnDokuzEkim_ Saby res istememin sebebi aslinda geven ay adetim 3gun gecikmisti ve 5_6 tane test yapmistim hepsi silik cizgiydi beta hcg 3.9 cikti sonrada adet oldum acaba onun gibimi diye dusundum insallah hamilesindir 🥰🥰🥰🥰
ecedrsn Benim de aynısı oldu silik ti ama doktora sorduğum da hcg hormonu az olduğu için oluyor muş bebek çok küçük olduğu için silinik çıkarmış ben 3 haftalık Ken öğrendim inşallah sende hamilesin dir ama 5 dk içinde hemen oluştuysa büyük ihtimal hamilesin dir canım 🌺
Saby Biraz daha beklemek istiyorum acıkcası silik oldugu için ne olur ne olmaz kendimi fazla umitlendirmiyim
Saby Birgul cok hassas oldugum yerden konu actın bu korona beni çok korkutuyor nasıl yapcam bilmiyorum
Birgul Saby dikkatli bir şekilde gideceksin ama mecbur keseyi görmek için kalp atışı için kan vermeden sağlıklı ilerlediğini anlayamazsın
Birgul Saby bi de haftasına göre silik olmasından anlayabilirsin, ben geçen ay 5. Haftada yaptım silik çıktı 2 gün sonra yaptım silik çıktı ki 5. haftada koyu olması gerekirmiş zaten adet oldum kimyasal geçirdim haftası da önemli yani