Zeyno890 Zeynebcicek valla canım ben 19 haftalık hamileyim Doğuma kadar kullanıcam vitamin ve kan ilacı zaten
Cemrenur Zeynebcicek ben kullanmıyorum doğal şeylerle almaya çalışıyorum kanımı vitaminimi ve ilaçları içtiğim zamandan daha saglikliyim😍
Edsn ecembugra53 keşke ben de sadece decavit kullansam troid ilacı,kalsiyum,demir,magnezyum,antbiyotik,D3 vitamin bütün ilaçları kullanıyorum çok sinir bozucu 😐 hele kalsiyum ilacını içmezsem oturup kalkabiliyorum ne de yürüyebiliyorum…
Tugbaali Zeynebcicek ikisini de hala kullanıyorum doğuma kadar devam dedi doktorum🤷🏻♀️ 34 haftalığım
BusraaKyc Ben 15-16 haftalıkken başladım gynoferon ve decavit kullanmaya şuan 31 haftalığız. Sağlık ocağındaki doktor bunları doğumdan sonraki 6. aya kadar kullanmam gerektiğini söyledi. Doğumda kan kaybı olacak bu ilaçlar onu karşılar demişti. Geçen hafta ilacım bitti tekrar yazdırmak için gittim başka doktor yazdı. Aile hekimim izindeymiş. Gyno ferro diye bi hap yazmış. Kullanan var mı. Gynoferonla aynı mı bu. Pembe gibi değil decavit boyunda tadı da çirkin 😖
Edsn Zeynebcicek decavit yerine elenatal 1 ,ocean mummy veya imom kullanabilirsiniz ama bu yazdıklarım özel ilaçlar yani devlet karşılamıyor
ecembugra53 Edsn magnezyum için ek olarak muz ye maden suyu iç cok fayda görürsün d3 kemik için de günde 2 bardak süt yoğurt ye kan için keçiboynuzu pekmezi 1 tatlı kaşığı 1 bardak suda aç iç siyah kuru üzüm ye canm bak faydasını göreceksin
Marazin_annesi Zeynebcicek decaviti ben hamileligimin basindan beri kullaniyorum soguma beş günüm var hala kullanıyorum
My-Baby Zeynebcicek ikisini de dogumdan sonraki 3aya kadar kullanmaya devam ediyorsunuz doktorunuz zaten dogumdan sonra da bilgi verir. Dogum sezaryen olursa antibiyotik veriyolar 1-2hafta onlar bitince kullanmaya devam ediyorsunuz
Pelin43 Zeynebcicek demir Depolarınız için Gyneferon kullanmalısınız.. Decavit içmesi zor Bi tablet kocaman ve ağır kokuyor bana da aile hekimim vermişti içemedim ama onun yerine k doğum uzmanı ocean mummy’s diye bir muştivitamin önerdi içimi de kolay bence onu alabilirsiniz
phdmom Zeynebcicek merhaba, gynaforonu bilmiyorum ama decavit ilaç değil multivitamin ve doktorunuz verdiyse muhakkak kullanın tahlil sonuçlarınıza göre vermiştir