Zeynebcicek Arkadaşlar bu ilaçları mecbur kullanmak zorundamıyız kullanmayan varmı kullanacaksa da kaçıncı haftaya kadar kullandınız doktor hic bisey demedi
Aysesen80 Zeynebcicek ben kullanmadim 1 hafta kadar o decavitten ictm kabiz yapti biraktim. Hicbir vitamin ilacinida icmedm demir 9.5 olunca doktor maltofer adli tek icimlik kan surubu verdi sadece onu kullaniyorm.sukur ne bi rahatsizligim var ne de bebegimde bi eksklik ya da gerilik..
htckrkrs Zeynebcicek merhaba. Gynaferonu bende kullanıyorum. Demir hapı önemli kesinlikle .Doğuma kadar kullanmamı söyledi doktorum hala kullanıyorum. Decavit sanırım omega diye biliyorum. Ben omepa vm kullanıyorum. Oda doğuma kadar devam. Kalsiyum ilacımı da 36 haftam bitince bırakacağım. 😉
Edsn Biri kan ilacı biri de vitamin bebeğiniz ve kendiniz için doğum yapana kadar kullanmalısınız hatta decavit ya da başka bir vitamin emzirme döneminde de kullanılıyor
CananKarabiyik Ben ikisinide kullanıyorum doktorum doğuma kadar kullanmalısın dedi decavit çok iğrenç içemiyorsanız muadilini sorun doktorunuza ama alışıyor insan 😃
Edsn Zeynebcicek decavit yerine elenatal 1 ,ocean mummy veya imom kullanabilirsiniz ama bu yazdıklarım özel ilaçlar yani devlet karşılamıyor
Aysesen80 Zeynebcicek ilac icmekten nefret ediyorm canim zaten folik asitte icmedm doktor vitamin kullan artk dedi ama onun yerine meyve sebze tuketmeyi tercih ediyorum igrenc geliyo ilac icmek vs
htckrkrs Zeynebcicek 36+3 üm. Henüz belli değil bekliyorum hayırlısıyla 🙏ama sancı ve kasılma çok fazla oluyor iki gündür. İnşaAllah 38 haftayı görürüz. 😍
Nilaykirikbas5516 Zeynebcicek ben 38 e kadar kullandım doktorum yeni bıraktıydı kullanmak zorundasın bebek için çok önemli