Hll34 Kızlar 24 gün oldu normal doğum yapalı kesi atılmadı fakat yırtığım oldu tam ortadan yırtılmış bide haliyle dikişlerim var doktora sormadım kaç tanr diye doğum telaşında unuttum sormayı ama aynayla gördüğüm kadarıyla 6 tane dikiş saydım fakat hala dikişlerimde düşen olmadı herkes 15.20 günde düştü diyor benim 24 gün oldu neden acaba
Hazalperi Hll34 kendi kendine dikiş nasıl düşer ki eriyen ipten falan mi dikiyorlar bende merak ediyorum
Merve_seda Hll34 benimde 18 gün oldu hala düşmedi ve hala çok ağırıyor oturup kalkarken ese zorlanıyorum
Hll34 Hazalperi bilmiyorum ki bende ya doktorum 15.20 gün içinde düşecek kendi demişti 24 gün oldu düşen olmadı doktora yazdım oda günlük sıcak duş yap hergün dedi bir hafta daha bekle dedi bi hafts sonra hala düşmezse nolcak acaba 🤦🏼♀️
Hll34 minnakmina hadi yaa benimde mi öyle olcak acaba aman düşsün artık ya hala rahat bi şekilde oturamıyorum hele makata yakın olan yerdeki dikiş beni mahvediyo
Mircet Hll34 benim 15. Günüm bugün 4 dikişim vardı ikisi düştü makata yakın olan iki tane kaldı ve dediğiniz gibi çok can acıtıyor herkesin bünyesi bir değilmiş herkes kuru tutmak gerek falan diyor ama nasıl kuru tutacağımı bilmiyorum kanamam devam ediyor ped kullanıyorum haliyle ıslaklık var hep
Hll34 Hazalperi bence yırtık olmasındansa kesi yapılıp dikilmesi daha iyi benim kesilmedi yırtık oluştu ve tam vajinayla makat arası tam ortadan yırtıldı dikiş atıldı toplaması zor oldu ve ondan dolayı ağrım daha cok oluyo bunu doktorla mutlaka konuşmak gerek eğer yırtık olacaksa kesi atın diyin bence benim acemiliğime geldi ilk doğumum bişeydr bilmeyince insan böyle oluyor ama sezaryandansa normal doğumu tabiki tavsiye ediyorum her ne kadar dikişten canın acısada yatabiliyosun ayağa hemen kalkıyosun sezaryan dikişi daha zor
Echche Hazalperi tek korkutan dikisse korkma bence atlatilir. Ben sezaryen oldum kendi isteğimle 2 bucuk ay oldu. Hayatımı zorlaştıran bir ağrı acı yok ama dikişin orası alt karin hala şiş. Yavas yavas düzeliyor. Ben bu kadar uzun süreceğini bilsem. Normal dogumu da düşünürdüm. Bana dediler Normal de zor oluyor ama şimdiye kadar iyileşirdin sislik kalmazdı diye. Hepsi zor oluyor canım doğumun kolayı yok. Önemli olan sonrası hangisinde iyi olacaksan onu yap.
2zannenurcan Batikon adında bir sulandırılan solüsyon var benim bi iki hafta da düşmüştü o şekilde, doktor oraya bi solüsyon vermedi size mikrop kapmaması ve çabuk iyileşmesi için, batikonu tavsiye ederim
Hll34 2zannenurcan baticonla bendr sürekli pansuman yaptım 12. Günde kontrole gittim doktor baticonu bırakabilirsin artık dedi bıraktım normal suyla yıkanıyorum artık
Hll34 Mircet işte heh tam o makata yakın olan yer beni mahvediyo şuan aynennn otururken batıyo sızlıyo acıyo 24 gün oldu benimde valla kuru tutulmuyor bi yere kadar oda hemde şu yaz günlerinde imkansız gibi terden bile ıslanıyor birde nemli bölge orası ister istemez kendi bile ıslanıyor
Hll34 Merve_seda aynen valla ya benimde millet 10 gündr iyi oldum diyo düştü diyo sorun mu bende dedim bi an 🤦🏼♀️
Mircet Hll34 sarı akıntı kötü kokulu akıntıda yok iltihap olmadığını düşünüyorum batikonluyorum ama bilmiyorum inşallah en kısa zamanda geçer canım seninde benimde doğurmaktan daha zormuş
Hll34 Mircet gerçekten öyle vallahi doğum yapmak daha kolaymış bu dikişler insanı mahvediyor dikiş acısı ağrısı doğumdan cok beterr hele bidr göremediğimiz yerde ya cok zorluyo insanı elde değdiremiyoruz acıdan sızıdan İnşallah tez zamanda iyileşiriz hepimiz ya sırf şu dikiş yırtık yüzünden ikinci cocuk istemiyorum artık resmen psikolojimi bozdu hiç dğzelmicek gibi sanıyorum sende kesi yaptılar mı
Hll34 Prensesim2018 valla ben 25 gün oldu ne dikiş düştü nede acım geçmedi ha tabi ilk günlerdeki acısı yok ama hala acıyor ve tamamen rahat oturamıyorum hala makatımdaki yerler cok acıyor otururken sizin ne güzel olmuş darısı başımıza
Mircet Hll34 evet yaptılar ilk doğumum bebeğim 3.600 doğdu 10. Günde iyileşti tamamen diyenlere hayret ediyorum canı çok tatlı olan biri de değilim daha önce düşmüştüm diz kapağımda 15 dikişlik bir yara vardı o zaman bir haftada geçmişti ama bu geçmek bilmiyor ben ilk günler de kudret narı ile zeytinyağ kullanmıştım daha çok rahatlatıyordu ama bitti annemde köye gitmek zorunda kaldı kaynanam güya bize bakmaya geldi ama götünü kaldırdığı yok git al desem bulamaz beceremez cidden çok zorluyor beni doktor başka kremde vermedi