Ipekyuksel Deletedmom05 benimde 2. Doz aşım var korktum şu an ilkinde çok acımıştı o tarafıma yatamamıştım 😂🤦🏻♀️ Aynı kola mı yaptırdınız yoksa aşıyı
Kdrfts Deletedmom05 benim ilkinde uyusukluk ve yogun agri olmustu 2.de cok hissetmedim asinin uygulanis sekliyle alakali olabilir canim
Deletedmom05 Ipekyuksel Canım benimm de ilki böyle olamamıştı hiçde hissetmedim😑 hemşire bana Doğuma kadar geçerli dedi 1 buçk ay sonra gittim ben 2.doz için. Evet ayni kol😓
Aydaozk Deletedmom05 ben iş yeri hekimine sordum 3 dozum var diye 5 e tamamlanacak dedi ama bunlar 3. Dozdan sonra senede 1 e düştüğü için doğuma kadar kaç tane vuruldun ise o. Bende 3 dozla girecem doğuma mesala
EsraHiraNur Hamilelikte iki doz oluyo canim sonra dogumdan sonra araliklarla uc doz daha oluyo istege bagli ama bana oyle yazmislardi nota
EsraHiraNur Zorunlu degilmis ama dogumda bir tane daha vurmuyorlar mi ben mi yanlis biliyorum yoksa bide bu tetenozun gecerlilik suresi ne kadar vucutta
Deletedmom05 EsraHiraNur çok aşırı bi bilgim yok. Ama Doğumda olmuyor Doğum sonrası hemşire çağırıyor diye biliyorum