Hemoroidle nasil basa cikiyorsunuz ?
Merhaba arkadaşlar bende bu durumdan müzdaribim malesef, önceki doğumumda çok kötüydü benimde neler denedim olmadı en sonunda genel cerrah a gittim - kortos-
adında bi krem verdi o rahatlattı, yalnız bende kaşıntı yoktu 4-5 göz dışarı çıkmıştı onu bu kremle ovalayarak içi koymaya çalışın demişti doktor hakikatten o şekilde toparladı bu krem yerine vazelinle de ovalayarak içine koymaya çalışabilirsiniz vazelinle olmazsa muhakkak bu kremi tavsiye ederim
-
Kızlar proctolog krem ve fitili tek geçerim 29 haftalıgım aynısı 4 meme var tuvalete bu krem sayesinde çıkıyorum ve hiç zorlanmıyorum kremi içine sokuyorum tüp şeklinde ucu var BÖyle içinde sıkıyorum memeleri içeri alıyorum rahat rahat oturuyorum kesinlikle tavsiye ederim
Busrapol bende kaşıntı ağrı yok ama 2 tane şişlik var, her lavabodan sonra yavaşça kurulayıp kantaron yağı sürüyorum biraz şişliğini aldı benim 🤷🏻♀️
Disarda bırakırsanız cok aci çekersiniz, mutlaka kremle vs. İçeri ittirmelisiniz.
MucizeBirKalp icine itilir miymis bilmiyordum
MucizeBirKalp Hay Allah razı olsun sizden içeri itildiğini bile bilmiyordum. Dün Bi keremle denedim ilk defa rahat oturdum diyebilirim. İşallah tamamen geçer 🙏
Dk72 cok sevindim iyi gelmesine 🤗 geçmiş olsun