svvlata Baban ve annen heyecanla seni bekliyor..🤗 Biz ufaktan başladık.🥰 Umarım resimleri yükleyebilmişimdir.☺️💜
Epifenomen svvlata güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah kuzucuk 😍 civcivli olan takım çok tatlı nereden aldınız acaba 😊
ilkbaby svvlata çok güzeller güle güle gitsin inşallah benim sonbaharda olduğu için ve kısa doğru gideceği için ne alacağımı şaşırdım valla
svvlata -88babasinin Teşekkür ederim, 22 haftalığım, Aralık ortası gibi yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum kısmetse.🙏🏻😊
Epifenomen svvlata aa evet gördüm internetten, peki malları nasıl kaliteli mi? Yani lcw gibi mi, o kalitede mi yoksa naylonumsu mu? Güvenilir alışveriş sitesi mi? Kargo temini kaç günde oldu 🙈
svvlata ilkbaby amin inşaAllah tüm yavrularımız için, benimde ocakta olacak ama eşimin işi dolayısıyla şimdiden ufaktan almaya başladım. Bende çok strese girmiştim ama araştıra araştıra alınca birikiyormuş ☺️
svvlata Epifenomen açıkçası bende karasız kaldım ama gerçekten kumaşı felan çok hoşuma gitti. Tabi ( yıkayınca çekme olur mu, boyası akar mı) bilmiyorum maalesef.☺️ İstediğim ürünler istediğim bedenlerde geldi,2 güne elime ulaştı.🤗
ilkbaby svvlata ben aldığım yeni doganlari dün yıkadım ve gözümde daha da küçülmüş görünüyorlar 😊 iri bı bebek olsa bence onlari giyemez yine de bakicam artık