Folikasit18 TAkilicci ben önceki doğumumu medicalde gönlümce yaptım. Ama eski doktorum çok yoğun ve evimize çok uzak kaldı Medical. Şimdi daha merkezde bakıyorum. Mustafa Sağlam’ı çok duydum. Onunla tanışmak istiyoruz bakalım
Havva07 Mustafa Sağlam benim 9 ay boyunca takip eden doktorumdan çok daha fazla Bilgi verdi, yardımcı oldu bana hemde normal doğumla ilgili. Rahatlattı beni hemde tek bir muayenede
Folikasit18 Havva07 ne zaman gittiniz? Tentene temas vs bunlar da çok önemli ve o da özen gösteriyor, instadan takip ediyorum. Ben de gideceğim haftaya.
tubaokan Folikasit18 Mine Erdoğan Yılmaz medikal park kesinlikle tavsiye ederim ve Vitale Hastanesinde Mehmet Taner Bey.
Folikasit18 tubaokan benim ilk doğumumu Mine hanım yaptırdı. Hakkını ödeyemem gönlümce kesisiz doğum yaptım. Ama evimiz medicale çok uzak şimdi ve Mine hanım da çok yoğun. O yüzden yeni doktor arayışına girdim.
Duygu-2804 Medicalpark Mine Erdoğan Yılmaz’a gidiyorum çok memnunum ilgili bir doktor tavsiye ederim 👍🏻
Folikasit18 Duygu-2804 bilmez miyim. Her ultrasonu ayrıntılı ultrason gibiydi Mine Hanımın 😍 Zaten Mustafa Beyle de enerjimiz tutmazsa ne kadar uzak ve yoğun olursa olsun Mine hanım yolları görünecek bize
Gulsum1205 Folikasit18 uncali meydan da Halil ilgin gdyorum tavsiye ederim çok cana yakn ve güler yüzlü anlayışli ilk bebeğimi orda doğum yaptm şimdi yine ora gdym
Kck Folikasit18 anadolu da gülser göktolga gidiyorum ama medikalparkta mine hanımı duydum. Arada kaldım.
Folikasit18 Kck Mine hanım gerçekten çok iyiydi. Ben bugün Medstarda Mustafa Sağlam’a gittim. Ben o kadar evhamlıyım ki… bir de kötü geçiriyorum ilk haftaları. İçime çok rahatlattı. Ultrasonda çok güzel baktı. Onu da düşünebilirsiniz