Zeze20 nagsal-48 Aksine ben rahatladım, çok korkuyorum normalmdoğumdan ama en güzeli o. 8 ayıma girdim, heycanlıyım
Zeze20 Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşAllah. Plasenta kknusunu bende bilmiyordum. Allah razı olsun, güzel bilgilendirdin bizi. Okurken rahatladım valla, korkuyorum normal doğumdan. İnşAllah benim de kolay geçer 😊
Canss Nurysr 38+1im bugün geçen haftaya kadar özele gidiyordum. Şehir değişikliği yaptım yine özele devam ettim ama en son doktorlara o kadar sinir oldum ki bi anlık sinirimle devletten sıra aldım bir de orda muayene oldum. Gerçekten devlet hastanesindeki ilgi özel hastanede yok. Şimdi devlette doğum yapmayı düşünüyorum doktorları çok ilgili her soruma cevap veriyorlar geçiştirmiyorlar. Keşke en başından devlete başlasaymışım diyorum. Devlet istemiyorum derken aradığım ilgiliyi ciddi anlamda devlet hastanesinde buldum. İnşallah darısı bizim de başımıza🙏🏻
Nurysr nagsal-48 lütfen tedirgin olmayın. Benimde ilk doğumumdu. Sadece yapabileceğinize inanmak, korkmaya, endişelenmeye hiç gerek yok. Soğuk kanlı olun. Üstesinden geleceğine inanın. Allahın izniyle en hayırlı, en sağlıklı doğumu isteyin Allahtan. Gerisi kolay ilerleyecektir
Nurysr Elifelms tabiki😌 nihan çetin. Ben en tecrübeli doktor diye ona gitmiştim. Saygıdan genel olarak hiç memnun kalmadım. Randevu ile bile çalışmıyorlar. İyi özellere durumunuz el vermiyorsa Zeynep Kamili şiddetle tavsiye ederim
Nurysr Eceslh dikiş konusuna hiç takılmayın. Ben sormadım bile. Kanamanın çok olması gibi şeyler olursa endişe edin sadece. Bana oradaki doktor eskisinden daha iyi yaptık dedi. O şekilde içim rahatladı
Wonderanne Nurysr Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗
Nurysr Nefesimolsun çok saolun güzel dilekleriniz için bende dua ederim sizlere. Kordonun 1 - 2 dk dolup kesilmesi kök hücre geçişi açısından, sarılık olmaması açısından önemli. Ki devlet hastanesi olduğu halde. Merak etmetin bizde öle yapıyoruz dediler. Ben kordonu kesilmeden göğsüme koymalarını istedim. Kordonu yetişmiyor diye göbeğime kadar tuttular
Nurysr mom74 normal bi hastane çantası hazırlarsınız. Hasta bezi gerekiyor. Onu eşime aldırmışlar son anda. Depend almıştım onu önermediler kullanmanı. Ki haklılar. Normal doğumda o kısmın kuru tutulması için. Depend orkid gibi iyi çekmiyor nemli kalabiliyor. Terlik mutlaka olsun. Sancı odasından doğum odasına geçerken gecelik gitmemi istediler ayrıca. Birde süt hemen iyi gelmediği için humana çayı alın derim. O işe yarıyor. İlk 2 gün sütüm dolu akmadı. Bana hastane 1 seferlik mama da verdi doysun diye. Yenidoğan 1 numara herhangi bir marka mama almamı söylediler taburcu olurken. Bn 3 gün kullandım. Doğal yöntemler ve çaylarla çok şükür sütüm arttı. Mamayıda bıraktık.
mom74 Nurysr orda örnük vermiyorlar mı peki doğum a girince bende pijama takımı aldım kapalı oldugum için gecelik almadım bende 🤷♀️
mom74 Nurysr orda örnük vermiyorlar mı peki doğum a girince bende pijama takımı aldım kapalı oldugum için gecelik almadım bende 🤷♀️
Mircet Nurysr canım bende normal doğum yaptım benimde epizyotomim var ama idrar tutamama gibi hiç bir problemim olmadı hatta hamilelikte saatte 30 kez tuvalete gitmeye alıştığım için niye benim çişim gelmiyor diyordum ilk başlarda 😂
Anne2_ Nurysr çok güzel anlatmışsınız kararlılı ve inançlı olmak gerek sizde güçlü bi anne olarak yavrunuza kavuşmuşsunuz sağlıkla büyütün inşallah