Gizemminkeremi asyaninannesii hayırlısı olsun canım sakın sıkma canını. Ama hersey yolundayken bi anda noldu
asyaninannesii Gizemminkeremi kilo alımı yavaşlamış canım birde bası yukarıdaymış kanala pek inmemiş geçen haftada demiştim pek inmedi sana diye hala öyle kalmış kalbi de yavaş çıkınca riske atmak istemedik kuzum
Gizemminkeremi asyaninannesii anladım canım. Cok heyecanlisındır simdi bebisine kavusuyosun allahin izniyle insallah. 😊
asyaninannesii Gizemminkeremi aynen kuzum annem geldi yanıma o benden daha çok heyecanlı 😂😂ben sakinliğimi koruyorum su An ameliyata girince başlar daha çok heyecan
asyaninannesii Gizemminkeremi iyiyim canım çok şükür yarin hastaneden cikacaz iyiyiz bebisle hafif sancılarım var karnım agriyor bas agrisi falan yaşamadım ☺️💕
Gizemminkeremi asyaninannesii çok şükür canım benim. Gözünüz aydın. Allah analı babali büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah 🤲🏻😊🌹
asyaninannesii Gizemminkeremi Allah razı olsun kuzumdarisi sana insallah hastaneden memnunum gayet iyi ilgileniyorlar 😄o kadar para aldılar bırak da ilgilensinler kuzum ❤️
Gizemminkeremi asyaninannesii aminnn insallah canim. Persembe günü bende gidicem bakalim bana ne söyleyecek doktor. Ayy hastane bizi batırdı zaten🙈😄 4 bin aldilar dimi
asyaninannesii Gizemminkeremi gidince mutlaka haber et kuzum bana ben çocuktan pek yazamam falan sen çıkınca hastaneden yazarsan sevinirim
Gizemminkeremi asyaninannesii ayy masallah çok güzelmiş ismi. Bahtı da cooook güzel olur inşallah 😊🌹❤
Gizemminkeremi asyaninannesii canim nasıl oldun. Bugun kontrolüm vardı. Çatı muayenesi yaptı doktor korktuğum gibi gecmedi cok şükür.