Lara44 Aloneanqel canım ben geçen temmuz da Eray memeçte Doğum yaptım o zaman 3 buçuk ödemiştim şimdi 4 binmiş. Arkadaşım da sevgi hoca da Doğum yaptı oda o civarda Ödemişti diye biliyorum. Aralık’ta doğumum var bakalım fiyatlar değişmez herhalde 🤷🏻♀️
Aloneanqel Lara44 ewet ya bir kaç arkadaş daha sağolsun fiyat bilgisi verdi. Ama bana pahalı geldi. O yüzden Adana da vazgeçtim. Mersin de kendi doktorumda Doğum yapacağım. 2250 tl. Çok teşekkür ederim cvapladığınız için 😊
asyaninannesii Gizemminkeremi evet canım her hafta bakiyor suyuna falan iste pazartesi tekrar gidecem
Gizemminkeremi asyaninannesii nasilsin canim. Bugun doktor muayenem vardı. Hersey yolundaymış çok şükür. Haftaya tekrar gidicem çatı muayenesi yapacakmış. Aslinda yapalım bu hafta dedi de ben istemedim. Bakalim insallah çok kasmam kendimi
asyaninannesii Gizemminkeremi iyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın çok sevindim iyi geçmesine sağ Salim alırsın insallah bebisini kucağına çok kasma kendini İnan hiç acımıyor banada yapacak Pazartesi günü tekrar çatı muayenesi bebis nasıl kaç kg olmuş canım
asyaninannesii Gizemminkeremi bi dahaki randevun tam olarak ne zaman benim 12 ekim belki karşılaşırız 😁canim
Gizemminkeremi asyaninannesii sagol canim benim. Bebiş 3 kilo olmuş. Normalde haftasindan önde gidiyordu ama artik haftasıyla uyumluymus. Sana neden tekrat çatı muayenesi yapiyor ki Bi kere yapmak yeterli olmuyor mu canim.
asyaninannesii Gizemminkeremi normal doğum olduğu icin açılma falan var mi diye bakacak canım ay KESK’e karşılaşsaydık canım ya merak ettim seni 😁😁3 gün aramızdaki 12ye verselerdi keşke randevuyu masallah bebisin kilosu iyi canım daha da alır doğana kadar bizimki de 3200kg 50 cm olmuş 37+5iz su an
Gizemminkeremi asyaninannesii keske ya. Tanışırız bi gün insallah. Masallah bebisin kilosu yerinde. Allah saglikla doğmayı nasip etsin. Bu arada doktorun yanindaki bayan ebe değilmiş asistanmis o.
Gizemminkeremi asyaninannesii bu arada haftaya gittigimiz de muayene ücreti ödüyor muyuz tekrar canim.
asyaninannesii Gizemminkeremi amin canım cümlemize insallah aaa o doğuma girmiyor muymus peki ben ebe zannetmiştim canım yok canım önceden odemistik 1 hafta sonra kontrol olduğu icin bu gittiğimizde odemicez 1aliyor 1 almıyor yanı sizde de öyle mi
Gizemminkeremi asyaninannesii bende bugun ödedim haftaya ücretsiz olur o zaman. Evet canim nst deki bayana sordum onlar asistan ebeler 2. Katta dedi.
asyaninannesii Gizemminkeremi aynen canım ücretsiz olur 10 günü geçerse ücret alıyorlar zaten keşke o asistan da girseydi doğuma 😁güzel konuşuyordu kadın sıcak kanlı gelmişti bana sana nasıl davranıyor canım
Gizemminkeremi asyaninannesii ben ilk gittiğimde biraz soğuk geldi bana ama bugun gercekten cok iyiydi. Cok sıcak davrandılar.
asyaninannesii Gizemminkeremi ilk zamanlar oluyor canım öyle ister istemez sonra iyi davranıyorlar konuşuyorlar yanı ☺️
asyaninannesii Gizemminkeremi iyi sayılmaz canım yarın doğum var 😔sezeryen ile kalp yavaşlamış bebeğin
Gizemminkeremi asyaninannesii hayırlısı olsun canım sakın sıkma canını. Ama hersey yolundayken bi anda noldu