Tugba_58 Kızlar 30 haftalık doğum yaptım 2 gün önce küvezde şuan solunum sıkıntısı var dua edinde iyileşsin bi an önce kavuşayım oğluma yasin ve ya şafi çekermisiniz ismi çınar hasan ahlat 🤲🙏
MYstryy Tugba_58 normslde her gun kursn okuyup tum kardelsrime dua ederim bugun duama adini soyleyerek ederim. Merak etme erken dogan bebekler guclu olurlsr cabucsk atlatin insallah 🌸🤲
ecembugra53 Tugba_58 Rabbim Şafi isminin HÜRMETİNE canım şifalar versin tez vakitte oğluna kavuşasın inş 🤲🏻☝🏻
Esraaa02 Tugba_58 şafi adının hürmetine şifa versin inşallah Rabbim oğluna canım tez zamanda kavuşursunuz🤲😞
avukatveanne Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah. Bebekler çok güçlüdür tez zamanda iyileşir kavuşursunuz inşallah 🌸🙏🌸
eemlly Rabbim şifa versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah gönlünü ferah tut bol bol dua et 🤲🏻 Bizimde dualarımız seninle ❤️
Mimarhanim Tugba_58 Rabb’im evladina şifa versin canım. İnşallah sağ salim kucağına alıp evine götürürsün. Neden erken doğum oldu. Boyu kilosu ne kadar. Benimde erken doğum riskim yüksekte. Çok kalmaz inşallah kuvozde
Byzaoz Tugba_58 Allahim acil sifalar versin 🤲 inşallah tez zamanda kavusursun bebegine dualarim seninle canim.
melegegebe Tugba_58 Allahim safi isminin hurmetine sifalar versin insaAllah size bagislasin . Ciger geliştirici vuruldunuz mu ? Benim de kanamalar oluyor korkuyorum erken dogumdan ☹️ Allahim kimseye evlat acisi yasatmasin