Ysra-1 Nisanurt hastaneye dışarıdan doğum fotoğrafçısı alıyolarmı acaba yada kndi hastaneye ait fotografcıları varmı bilginiz varmı birde doğum fiyatını öğrenebilirmiyim
Swyhan46 Rukiye58 anladım Sefaköy’de ki medipole gidiyorsanız gitmeyin diyecektim sizin gittiniz yer nasıl bilmediğim için bişey diyemem memnunmusunuz
Aymelt Bende medipol Çamlıcaya gidiyorum Ayşe hanıma 😊 aşırı memnunum çok ilgililer herkese tavsiye ederim 😊
Nisanurt Ysra-1 doğum fotoğrafçısı var ama ben istemedim o an cidden gözünüz görmüyor😁 normal doğum yaptığım kendi doktorumu çağırmadım nöbetçi doktor vardı. Elif hanımdı ondan da çok memnun kaldım. Toplam her şey dahil 2000₺ verdik
Eceunverkanra Ysra-1 Merhaba evet hastanenin fotografcisi var, instagramda tazefoto - nazan erdem ulucay olarak bulabilirsiniz. Fotograf paketleri var ben de kendisiyle gorustum, anlastim oradan biliyorum ☺️
Tomriskatun Nisanurt normalde doktorunuz Ayşe Kavasoğlu ama nöbetçi doktor Zeynep Elmalı,sadece Elif hanım kısmını anlayamadım 🤭
Nisanurt Tomriskatun pardon oraya yanlış yazmışım. Kendi doktorum Ayşe hanımdı doğum yaptıran doktorum Zeynep Elmalı idi
Tomriskatun Nisanurt anladım 🤭 doğumda maske takma gibi bir saçmalık yok dimi 😶 doğum ve doğru nefes teknikleri göz önüne alınırsa ve normal zamanda bile maskeyle nefes alamadığımızı varsayarsak🤔
Nisanurt Tomriskatun yok bana takmadılar ama doktorlar ve oradakilerin hepsi taktılar. En son doğurduktan sonra taktıkar ve odama çıkardılar beni🥰