Nisanurt Kızlar doğuramıyorum diye başlık açıp doğurdum. Gece sancılarım geliyordu süre tutuyordum 5 dk bir 10 dk bir oluyordu. Ama doktora gece gitmedim. Uyudum diğer günü bekledim. Sancı dediğim şey adet ağrısı gibi. İlk sancılarım öyle başladı daha sonra artık gidelim dedim ve saat 7de hastaneye geldik. Doktorum Ayşe kavasoğlıydu ama çağırmadım nöbetçi doktor Zeynep Elmalı idi. Çok çok çok memnun kaldım. Alttan kontrol etti 3 cm açıklık vardı. Bu arada evde ne suyum geldi ne de nişanım. Doktorum baktıktan sonra nişanım gelmeye başladı. Doğumodasına aldılar. Nst bağladılar sancılarım az çıkıyor diye suni sancı verdiler biraz. Ama açılmam hızlanmaya başladı. 1 saat sonra 6 cm açıklığım olmuştu. O andaki sancılar evet kötüydü ama nefes almak için süreniz vardı. 10 dk sonra açılmam tamamlandı ve direkt doğumhaneye aldılar. 4 ıkınmada kucağıma verdiler kızımı. Direkt ten tene temas oldu. Sonra aldılar ve testlerini yaptılar. Kızım 5 Eylül 23:23te doğdu. Dikişlerim oldu. Ama yürüyüş yaptım ağrım yok. Ebe hasta bakıcı hemşire çok ilgiliydi çok memnun kaldım. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Daha yeni anneyim😬🤰🏻
Ayseannesi Nisanurt allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Kolay doğum için yaptıgınız bişey car mıydı? Kaçıncı haftada doğum oldu?
Rukiye58 Nisanurt maşalalh ne güzel bir doğum benim sorum son 20 günüm var bende medipolde yapıcam nasıl memnun kaldınızmı acaba hastaneden ebelerden falan ziyaretçi falan alıyorlarmı
Nisanurt Ayseannesi 39+6 da doğurdum. Çok basit değildi ama sonlara doğru basit değildi. Zaten o son dk doğdu çektiğim acıyı tamamen unuttum😁
Nisanurt Rukiye58 ben çok memnun kaldım. Ebe hep başımda bekledi doktor da keza öyle. Hiç yalnız bırakmadı. Ebenin elini bile tuttum artık sona doğru😬 her şeyden çok memnun kaldım 10/10 yani. Ziyaretçi almıyorlar annem ve eşim kaldı sadece benimle.
Nisanurt Rabiasrtmr 2 kişi aldılar sadece eşim ve annem hariç☺️ Ama uzun süre değil 15 dk kadar durdular
Nisanurt Rukiye58 yok oda süslemesi yasak. Kapı süsü taktık sadece. zaten virüste oda süsleme olmuyor😊 Estağfirullah sorun tabi
Tomriskatun Hayırlı olsun gözünüz aydın 😌 doğum öncesi sonrası size tahlil yapıldı mı? Hastaneden size ya da bebeğe şerbet, bez gibi bir şeyler veriliyor mu? Doğum sonrası kaldığınız oda ile sancı odası aynı yer mi?
Nisanurt Tomriskatun evet önce ve sonra tüm tahlillerim yapıldı. Sancı odası farklı bir yerde doğumdan sonra odanıza iniyorsunuz. Bebeğe şerbet verildi biri kayısı diğeri lohusaydı. Yemek verildi çok güzeldi. Benim için bez sürekli verdiler. Gazlı bez batikon vs. Her şeyden memnun kaldım. Bir daha olsa yine Zeynep hocayı seçerdim. Tesadüf eseri mükemmel bir doğum yaptık
esrams Nisanurt sancı odasının ayrı olması çok saçma ben Şahsen kendi odamda sancım ile baş etmek isterim mecbur mu sancı odasına inmeye 😕
Tomriskatun Nisanurt bebeğe yapılacak yıkama, aşı gibi işlemler için onayınız alınıyor mu yoksa direk alıp götürüyorlar mı?