Bilinen yanlışlardan biri Doğum kontrol hapı hormon bozmaz aksine hormonları dengeler adeti düzenler. Her gün aynı saatte alınması gerekiyor Doğum kontrol haplarının. 1 sene kullandım bende. Ve fazlasıyla araştırıp sorarak hatta pkos olduğu için dr önerdi. 6 ayda rutin kontrollere gittim. İlacı bıraktıktan sonra başka bir dr gittiğimde bana “ sen neyine güvenip Doğum kontrol hapı kullanıyorsun deyip korunmayı bırakmanı öneririm dedi. 1 buçuk sene de eşim korundu. Ve ovülasyon dönemini takip edip adetten önceki free dönemde korunmadan kaçamak yapalım bişey olmaz derken ben hamile kaldım sürpriz bi şekilde. ALLAH İSTEMEDİKTEN SONRA NASİP ETMEYECEĞİ ŞEY YOK. Sadece tam tevekkül. Not: ben deli gibi anne olmak istiyordum ama eşim asla istemiyordu. Bende onun hazır olmasını istiyordum. Fakat beklenmedik misafirimiz onu babalığa hazırladı şükürler olsun. Lütfen kulaktan dolma bilgilere hele de o ben çok iyi biliyorum diyenlere kulak asmayın. Ben Rabbim nasip ederse olur nasip etmezse vardır bir bildiği dedim hep şükürler oldun bugünümüze 💕