Busrabdullah_123 sedanuratas aramızda bir hafta var seninle cnm bnmde bir ismi murat diğeri hem biraz yeni isimlerden olsun hemde anlamı güzel olsun diye uğraşıyorum 😀😀
sedanuratas Busrabdullah_123 bende öyle düşünmüştüm de malesef benim beğendiğimi eşim beğenmedi onunkini ben ailelerimizde dahil oldu sağolsun 🥴 Ömer Alp isminde karar kıldık ❤️
Busrabdullah_123 Dilosarda bizde hep öle düşündük doruk arel batin batinin anlamı güzel ama diğerleri anlamı yok galiba
Dilosarda Busrabdullah_123 dediğim isim arel değil aren dünyadaki en değerli ve en gösterişli kum tanesi anlamı ermenicedede tanrı yolunda giden kul anlamında kağanın anlamıda hanların bağlı bulunduğu devlet başkanı hükümdar imparator anlamında
Bircanderin Ilk Can Kuzey dedik simdi Batin diyoruz Batin esmaul husna da geciyor cevremde kimse de Yok bakalim netlesmedi ama bunlardan biri olma ihtimali yuksek 💙💙
Kubravci Elif-Ece2020 alperen ismini bizde dusunuyoruz nasil bi cocuk oglunuz isimlerin cocuklar uzerinde anlamini tasidigini fusunuyorum da
Dh52 Busrabdullah_123 yağız çınar Aras olabilir bence benim eşim Yavuz istediği için Yavuz koyacağız Allah nasip ederse😊
Asaf-Aras İlk oğlum Ömer Asaf (4) şuan 27+1 hamileyim oda erkek onu ismini Kemal Aras koyacaz inlshh sizce nasıl …😆😆