morsunbul95 Çok iyiymiş ameliyathanede çekmiyorlardı bizim. Tek poz 150 tl demişlerdi olursa ameliyathanede. Benim doğum da gece olunca öyle bi şansım olmadı sadece mesai saati içinde olursa çekiyorlardı. 5 poz bebeği çektiler sadece odada.
Kocaeli /GEBZE HASTANE TAVSİYESİ
Ruzgar_1405 o kotuymus ya.
Ben sanci cektigimde deli gibi agliyirdum bitane ebe gelip kizim niye agliyorsun bak resim cekilecekseniz boyle olmaz dedi.
Bende saniyirum ki biz esimle tel kendi kemdimize cekicez vs
Sezaryan oldum narkozun etkisiyle hicbisey hatirlamiyirum resim vs cekilmis hatta ben uyuya kalmistim ameliyatda 😂😂 oda ya gelip albumu verince hem guldum hem uzuldum yuzum aglamakdan sismisti oyle resimleri var 🙈🙈
morsunbul95 Ay çok güzel ya 😍🤭 ben hastaneye sancımı çekip gitmiştim gittiğimde 8-9 cm açıklığım vardı. Sancı çekerken değil de ıkınma esnasında baya bağırdım zorlandım🤦♀️yaşlı bi ebe vardı o biraz cazgırdı bana diyo senin hakkın sezeryandı. Karnıma bastıra bastıra aldılar en son. Eben de iyiymiş bak moral vermiş 😍
morsunbul95 Canım bu arada Mine hanımdan memnun kaldın mı nasıl yaklaşımı fln😊 bi de yoğun oluyor mu çok bekleniyor mu muayene için ya da aklına bişey takılınca ulaşabiliyor muydun?
Ruzgar_1405 canim yogun hatta bazen randevu zor buluyordum . Gittigimde bekleme oluyor cunku nerdeyse her muayene gittigimde mutlaka doguma giriyordu. Sanirim butun kocaelini bu kadin dogurtuyor demisti esim 😂😂
Wp den msj atiyorum ilk musait aninda donus yapiyor oyle gorupte gormemezlikden gelmiyor.
40 dolunca muayene etti dikislere vs bakti sonra rahimagzi kanseri icin test yapti bana 2 hafta sonra msj at bana buraya gelmekle ugrasma dedi .
Eger test vs yapilacaksa sonuc icin illa gelmene gerek yok wp üzerinden de yardimci oluyir.
İstedigim hersoruyu sordum detaylica anlatti. Hatta sormak istediklerimi bn demeden o söylüyor du . Ben cok memnun kaldim
morsunbul95 Ben yüzyıla gidiyorum her seferinde çok bekliyorum hadi ona alıştık demekki tüm doktorlar yoğun😁 ama mesela şeker yüklemesi sonuçlarını doktora mesaj attım öyle söylemişti sonuçlarınız normal yazdı sonra sorduğum soruya cevap vermedi bile. Amniyo sıvım fazla şuan ve sınırda. Onunla ilgili sordum tekrar gitmem gerekecek mi fln cevap yok. Yoğun olunca dalgın gibi de oluyor doktor verim alamıyorum. Bebeğimin 2 ayağında içe dönüklük var zaten tedirginim. Özele gidip muayene dışında sorularıma cevap alamayınca bi mantığı olmuyor gibi geliyor.
Ruzgar_1405 kesinlikle ben 6 aynı mda mine hnm gittim.
Oncesinde.gebze medical park, pendik medipol, hositalpark bunlara gittim ve dr ilgisizliğinden biraktim. Yuzume bakan yok sorularıma dogru duzgun cvp yok dr tel istiyorum hastaneden ulaairsiniz dendi. Tel aldigim dr da msjlarima geri donmedi.
Dedim artik ben dr bulamiycam cevremdekilerde abarttigimi dusunuyirlardi ama bende gelebelik troidi cikti ve ben bunu tesadufen ogrendim dr aradim sordum cvp iseee aaa ben gormemisim onemli degil.ilac yazariz sana demesi .
Oyuzden ozelde olsa devlette ilgi bekliyir her hamile . Sikayetin varsa ustune dusulmesi gerekir allah korusun bebege birsey olsa kim hesabini vericek.
Mine hanim ben internnetn cok arastirdim ama basta gitmedim ve pisman oldum ama sonunda turnayı gozunden vurdum. Hic pisman degilim 2 dogumumu da eger ayrilmazsa o hastanede ve mine hanimla yapicam
morsunbul95 Desene aynı şeyden müzdaribiz canım. Ben de 28+6 dayım şuan. Bi de araştıran biri olunca doktorun yaklaşımından yeterli mi yetersiz mi anlıyosun. Benim 2 düşüğüm oldu ve kan pıhtılaşması çıktı. Kan sulandırıcı iğne ve aspirinle bebeğimi kucağıma aldım. Bunda da aynı şekilde kullanıyorum mesela 32.haftada aspirini kesmem lazım ilkte doktor öyle yaptırmıştı ama bu doktor kontrol tarihi verirken 32 yi geçicek olmama rağmen bişey demedi. Beni bilgilendiren, durumlarıma dikkat eden bi doktor istiyorum. Dediğin gibi her hamile ilgi ister. Yorumların çok değerli canım ya çok sağol😊
Ruzgar_1405 rica ederim ☺️☺️.
Yardimci olduysam ne mutlu bana ☺️☺️
morsunbul95 Oldun canım kesinlikle 🥰😍
Aysun_Tugra ne kadara yaptırdın canım