iremss Funda50 doktorunuz normali destekliyosa son ana kadar da bebş sürpriz yapmazsa gönlünüze göre olr inşallah her şey
Balapan semdem1 çok teşekkür ederim ☺️ nasılsınız peki şimdi ? Peki memnun kaldınız mı sezaryenden sonra ?
semdem1 Balapan evvet memnunum ağrım sancım ilk hafta geçti şuan ise hiç sezeryan olmamış gibiyim herkes terleyince üşğtünce sızlıyor dedi hiç öyle bişey yaşamadım 71 gün oldu doğum yapalı
Balapan Deletedmom328 çok teşekkür ederim ☺️ doğal doğum mu yaptınız ? Bebeğinizi hemen doğumdan sonra kucağınıza alabildiniz mi ?
Deletedmom328 Balapan evet canım normal doğum çok şükür hemen bebeğimi kucağıma alabildim hastanenin temizliği hemşitelerin ebelerin ilgiside çok iyiyidi
iremss Bir de hepiniz için önemli mi bilmiyorum ama 3 tip oda var büyük küçük orta şansınıza hangi oda boşsa oraya alıyolar sizi önce örnek bi oda gezip sonra şok olmayın 😂 şu an pandemi var gerçi hastanede kalma süreci nasıl bilmiorm
Balapan iremss 😄 benim için hiç önemli değil. İlk doğumumda bile gece 3 de doğum yapıp sabah 11 de çıkışımı istemiştim. Şimdide aynen böyle yapmak istiyorum. Hastanede ne kadar az kalırsak o kadar iyi eğer kendimizi iyi hissediyorsak
iremss Balapan hele şimdi ne kadar az o kadr iyi 🙈 istediğiniz gibi olur inşallah her şey bebeğiniz ve sizin için ❤️❤️
Mervee09 Deletedmom328 yaklaşık bir hafta önce çoğu hastanelere zam yapıldı söylediğiniz fiyat zamlı fiyat mı ?
Balapan Deletedmom328 benim için en önemlisi bu. Sabırsız Güler yüzlü ebe ve hemşireler. çok teşekkür ederim yardımınız için 🤗🌸
SeymaK Balapan ikitelli batı bahat Hastanesini biliyosundur belki burası oraya ait ama yeni yapıldı 1-2 sene oldu sanırım muayene ücreti 210 benim gittiğim doktor canım biraz pahalı gelebilir belki ama doktorları da cihazları da cok iyi oldugu için tercih ettim
Balapan SeymaK ben ilk doğumumu batı bahatta vedat beyle yaptım.çok iyi bir doktor ama hastanenin koşullarını hiç sevmedim. Sizin söylediğiniz hastaneye İnternetten baktım hastane güzel. Bir de görmem lazım doktorları hemşireleri. Çok teşekkür ederim öneriniz için 🌸❤️
SeymaK Balapan ay cok sevindim ben de vedat beye gidiyorum benim ilk gebeliğim ve yeni sayılır 8. Haftamdayım çok ilgili pozitif bi doktor bu arada yukarıda sormuşsunuz biz her zaman eşimle beraber giriyoruz muayeneye vedat bey zaten cok ılımlı oldugundan eşimi yanına cagırıyo ekrana yakından bak sen de gör falan diye
SeymaK Balapan bu arada batı bahat hastanesinde kaydı olanlara indirim oluyo 195 tl ödüyorum ben muayene ücretine o yüzden normalde 210
Monorassa iremss bnde oraya gidiyorum da fiyatlar dediginiz gibi hep değişiyor toplam kalma günü doğum tahliller hepsi içinde ne kadar ödediniz
iremss Monorassa sezaryen doğum 2 gece hastanede kalış doğum 4bin 🌸 ben hiçbi kan tahlilimi Medipolde yaptırmadım hep sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım. İkili ve detaylıyı Medipol de yaptırdm fiyatları yüksekti ama hiç hatrlamıyorum doğum harici rahat bi 4binde toplam sürece harcamşzdr ya
Balapan SeymaK 🤗 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸 ama vedat bey yeni hastanede değil heralde 🙄 yeni hastanede kime gidiyorsunuz ? Orada mı doğum yapacaksınız batı bahatta mı ?