Merhaba arkadaşlar 37 haftalık oldum 3 cm acikligim var 34den beri perşembe muane oldum hala 3 cm bebek tam doğum kanalına yerleşmiş 3 kilo 768 gram olmus iki gündür kalcamda bir agri var sanki bir şeyler batıyor özellikle oturdugumda ve uzandığında kalkarken zorlaniyorum bilgisi olan var mı acaba nedendir?komsum bebek kalcana girmis ya da bir yere takilmis diyor oyle bir sey olabilir mi

Merv3665 sanmam canim cocuk nasil biyere takilacak. Bende 38 e girdim bayadir oluyor kalcamda agrı. Normalde belde fıtıgım var ondan saniyorum ama bilemiyorum tam

Merv3665 bebek kalçana girmiş diye saçma bişey olabilir mi artık ağırlaşıyoruz ve artık kramplar girmeye başlıyor normal kalçanın ağrısı bana da oluyor aynısı bi anda ağrı giriyor sanki biri bıçak sokuyor hareket edemiyorum sonra geçiyor hamilelikte tabiki olucak bu tür ağrılar

Songul-94 Bel fıtığından dolayı olabilirr doktoruna danış canım istersen çok ağrı yapıyorsa belki de bende de fıtık var çünkü gebe olmadan önce de eğildiğim de hemen belim ağrıyordu kendimi kaldıramıyordum gebelik boyunca da oldu belki de fıtık var o yüzden böyle oluyor

Merv3665 bende yeni 38 oldum ama bende bu ağrı 2 haftadır var yaklaşık kalçamda afedersiniz ama popomda bildiğiniz oturup kalkarken

iremermek13_ dedim canim ilac verdi agri kesici birde normal agri olmasi dedi. Ben de ilac kullanmayi cok sevmem almadım bile dogumada az kaldi agrilarilarimi cok dinlemiyorum.