Anneolmak38 Kızlar sabah dayanamadım test yaptım 5.gün embriyosu 2 transferim oldu transferimin 7.günü bugün. İlk yaptıgımda cok hafif bi çizgi çıktı daha sonra (amaan çıkmadı bisey dedim moralimi bozdum uyudum) uyandıgımda testim bu sekildeydi ciddiye almalımıyım?
Htc_bgm Anneolmak38 cok erken yapmissin canim benim ama 10gunu bekle derim ama birseycikler var hayirlisi olsunnn insallahhhh 🥰🥰🥰😍
ftmm38 Anneolmak38 erken olduğu için ama b3nce de var gibi ınşallah ben 10.gun direk kan vermiştim kandan 4 gün sonra ucuz akset testlerden yaptım ancak bu kadar çıkmıştı 😊
Mom103 Anneolmak38 kardesim ayri bi test yap cunki bir kac kiz taniyorum bu test marka hamile deyilken hamile gibi gosterdi yani yalandan çizgi gisterdi . Biraz sikintili testler markayi bende sevmiyorum. Ayri bi test yap vardir Allahin izniyle
Nuriiiiii Anneolmak38 canm tüp bebekte yapılan catlatma iğnesi gebelik testinde pozitif çıkar genellikle, zamanını bekle ve kan testi yaptır 2 güne bir şimdi bu testler catlatma iğnesinden dolayı yalancı pozitiflik gösterir
Anneolmak38 Htc_bgm Aminn İnsallah :) Ama Ne biliyim tuafıma gitti çok silikti zor görüyordum moralimi bozdum yattım uyudum uyandıgımda böyle olmus test anlam veremedim
Htc_bgm Anneolmak38 olsun icini rahatlatmak icin 10.gun daha rahat eder icin bende bliyorum 5.gunden sonra hergn 2test yapiyordum cok sukur 33.haftadayiz rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarimiz seninle 10.gundede yaz merk ederiz 🥰🥰
Mom103 Anneolmak38 hic bir zaman 1 testle kalmayin ben pozitiv cikan testimi bile 1 tanesine hoc bir zaman inanmadim yanilam payi ola bilir yanlis cika bilir her sey ola bilir .ama 2 3 tane ayri marka test yaparim onlardada cikiyorsa demek hepsi bozuk olacak degil ya vardir biseyler .o yuzden siz de ayri marka test alin Rabbim sevindirsin bence hamilesiniz ama yinede ayri test alin
Nuriiiiii Anneolmak38 canm zamanın önemi yok, catlatma iğnesi genelde pozitif gösterirmiş erken yapılan gebelik testinde, en garantisi zamannda kan testi yaptırmak,
Anneolmak38 Htc_bgm hangi gün idrar testinde pozitifi gördünüz peki, Gerçekten çok zor negatifi görecem diye okadar korkuyorum ki
Anneolmak38 Htc_bgm 10.gün yani salı günü 8 Eylül kanda gebelik bakılacak insallah olumlu sonc olur yazarım 🌷 Ama eğerki sesim çıkmıyorsa bilinki negatifi görmüşümdür
Lalammm Anneolmak38 bende 6. gun yaptim cikdi silikde olsa ayni seninki gbiydi hergun sabah ilk idrarla yaptim gunden gune koyulasdi 10 gun kan vardim 337 di 12 gun 880 di cnm var Allahin izniyle hakkinda hayirlisi olur insallah
Bade88 Anneolmak38 canım sana iki embriyo transfer edildi ve 7.günü test yaptın silik çıktı değil mi?o silik çizgi hemen mi çıktı ve kuruduktan sonra mı netleşti yoksa o çizgi hiç çıkmadı da sen kuruduktan sonra mı gördün
Crngkhn Anneolmak38 bende tüp bebekle hamile kaldım benimde böyle çıkmıştı heveslendirmek istemem ama benimde böyle çıkmıştı bende 8. gün yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam
hllglck Benimde 5. gün embriyosu idi. Hiç idrar testi yapmadı 6. gün kan testi yaptım değerim 30,01 çıkmıştı. Sonra doktorum 2 günde bir tekrarlamamı istedi. Çok şükür şu an 13 haftalığız. 🤲🏻 Rabbim hayırlısıyla emanetine kavuşmamızı nasip eylesin 🤲🏻