Deletedmom417 DilanDag ben begenmiyorum asel ismini 🙈 çünkü kimi görsem kızının adını asel koymuş ve aynı isim sürekli karşıma çıkınca sevmiyorum😅
Deletedmom417 DilanDag aynen ama duru ismini bende begendim kaynanama sordum bana isim söyle dedim birsürü isim söyledi arasından birtek duru ismini begendim ama eşim begenmedi o yüzden ortak karar deren koyduk,🤗🤗
Elif_gur12 ilayda7 o zaman koy canım isim konusunda kimseyi memnun edemezsin ben bunu anladım 🙈 içinden gelen ismi koymak en güzeli 🌸ne söylesem hiçkimse begenmiyor benimde aklım karışık 😊
nil_sugra ilayda7 tercih sizin ama bu isimler arasında sadece duru ve hüma güzel. Asel ismini çıktığından beri sevemedim ben
slnko ilayda7 asel dışında hepsi birbirinden güzel asel öyle bir isim oldu ki artık eskilerin Ayşe fatması gibi , herkesssss asel herkes🤦🏼♀️
Didi6 ilayda7 Yok canım. Asel sadece bal demek. Güzel ama o kadar özel bir anlamı yok yani. Cennetteki bal ırmağı falan değil Asel. Her yeni isme cennetle ilgili bir anlam uyduruluyor internette. Zümra ismini de iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/zumra-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1