Zehra333 aynı problemi yaşadım tam rahîm filmine randevu aldığım gün annem cokk kişinin elinden hamile kaldığı bir bayan ebeye götürdü kadın boş yere gidip 1 milyar ödeme bunu kullan yumurtaların kapalı sag az sol tam kapalı. Etrafı iltihap kaplamış dedi kullan bos yere para verme iki ay sonunda gebe kalmassan yine gidersin ama şimdi gitme dedi bnde aradim iptal ettim gitmedim. 3 ay kullandim. Gebe kaldım. İltihap dolu etrafı ondan kalamiyorsun dedi gerçekten de öyle çok öyle çok iltihabim geldi ki.. ikinci ay kontrole gittiğimde bak ilk geldiğinde atmıyor sol neredeyse hiç sag yumurtan da az atıyor du bi ay daha kullan iltihabın tam bitsin dedi . Artık umudum bitmiş di bu nedir ya ne gzl rahîm filmine gitcekdm dedim 3. Ay için verdiği o şeyi yarim kullandım sabrım bitti diye attım eşime demedim bile… Öğrendim ki diğer ay gebe kalmışım…. Yumurta problemi varsa dr lar o kdr okumuş ama bu iltihabı sökemiyor hatta o cihazlar la göremiyorlr senin gibi kadınlarda bos boş gidip geliyor umutları tükeniyor o verdik leri haplarla iltihap bitmes ama dr lar bunu bilmiyor bna annem el verdi ben annemden öğrendim ebe olmayı dedi.. gerçekten de ennn iyi dr Lara gidip ennn iyi ilaçları kullandım azıcık yada hiç gelmiyor du iltihap ama bu kadının verdigi o şeyle miden bulanmasin ama kilo kilo neredeyse iltihap attım 🤮🤮🤮🤮🤮🤮 kaşına kaşına yırt mis dim vajinami.. işeyemiyordum neredeyse…. Ama kaldım nasıl olduysa… Çatlatma vs hepsini bende yaptım ama olmadı rabbim sana nasıp etsin inşallah ama bu tedavilerin yanında mutlaka iltihabin varmi diye kontrol ettir kendini mutlaka!!