Zynpmira Hamileliğinde sürekli şekeri çıkıp doğum yaptıktan sonra bebekte herhangi bi sıkıntı yaşayan oldumu ?
Deniz-deniz Zynpmira bendede cikti şeker canm çocugu baya etkiliyo oglum dogumda çok şişti oda benmki fazla yukselmiyordu resmen cocugun heryeri gobek bagi filan sonra ilac falan verdiler herhlde yanima getrdiklerinde kücucuk kalmisti😂
Ozgee35 Zynpmira Zynpmira bende de var malesef ve 38+0 doğmak üzere ve bende merak ediyorum neler bekliyor bizi diye
Yaman Zynpmira hamilelikte bnmde sekerim cikti ama kızıma bi zarari olmadi allaha şükür dogurdum ama hala takip altındayım dikkat etmeyince hala çıkıyor
Zynpmira Minikpasa ya çok sıkıntılı bişey doğru dürüst bişey yiyemiyorum özellikle kahvaltı dan sonra çıkıyo 173 en çok …doktor um endokrine yönlendirdi Pazartesi gidicem nasipse
Minikpasa Zynpmira ben de aylardır uğraşıyorum. Beyaz ekmek tatlı yağlı şeyler hamurişi kesinlikle yemiyorum herseyden az ölçülü yiyorum 😏
Deniz-deniz Ozgee35 yok ya bi sorun cikmadi ama şisknlik vardi sadece bendede oldu bide anestezi var oda sisirdi sekerde
Deniz-deniz Ozgee35 canm ben ilki sezeryandi oglum kasimda 2 yasinda olucak ikinci hamileligmde kalp atisi yoktu kurtaj oldum suan yine hamileym 8 hafta 2 gn