Gkc2144 yürümen çok önemli bir kere çabuk iyileşmen için. İnsallah sütun olur , ben komposto içtim kayısı üzüm vişne ne varsa yanı ayrım yapmadan. Hastanede içmedim zaten gerek olduğunu düşünmüyorum cunku ya bi gün ya iki gün kalacaksınız sonuçta . İlk gün süt az olabilir mama verirler mutlaka vermezlerse aptamil alın önceden cunku ihtiyaç olur illaki sarılık olmasın diye anne sütü az gelebilir destek amaçlı mama şart . İlk bir ay sık sık ve uzun emzirin ben abartmıyorum iki saat emziriyordum tabi o ara uyuyordu ikinci ay bir saatte indirdim sarılık olmasın diye böyle yapıyordum bilinçli olarak videolarda görmüştüm olması gerekiyordu bu şekilde sonra yarım saatte bire düşürdüm emzirme suresini Videoları izleyin kısaca. İlk uç ay düzenli ve kaliteli beslenin kompostoyu ihmal etmeyin sütünüz kaçmasın diye sonraları zaten süt oluyor su içseniz bile . Annenize güvenin ben öyle yaptım hiç pişman olmadım gerek çocuğun göbek bakımında gerek benim bakımımda çok yardımı oldu bir ay kaldım yanında insallah tecrübeyle güzel olur hersey 🙏