Mrvgl Beni bu forum o kadar komplike dusuncelere soktu ki her test vs icin neler olacak diye korkar olmustum. Su an dogru secim yaptigima inaniyorum. Capa’dan emekli bir profesore gidiyorum. Pandemi doneminde hastaneye gitmemis oluyorum, ayda bir 500₺, ikili testin tum olcumlerini kendi yapti, kan orada hemsire tarafindan alindi sadece onun icin 100₺ gibi makul bir fiyat, gereksiz hicbir sey yaptirma gibi bi huyu yok, hastaneye para kazandirma derdi yok, benim icin de sadece doktor-asistan-hemsire uclusunde asiri bos bir klinikte konforlu ve hijyenik muayene durumu var. Ne instagram doktoru sacmaligi ne de her dakika mesajlasma cabam var zaten. Basta fiyatlar, ters durum vs korkutmustu ama cok sukur, o asiri sakin bana da yansiyor, cok sukur boyle gider hep insallah. Dogum fiyatlarini da sordum icim rahatladi, prof oldugu icin korkunc paralar da istemiyormus buralarda yazildigi gibi. Hastaneye gitmemek boyle bir donemde hem beklenmedik ve keyfi zam politikalarindan hem de kalabalik ortama girmemek adina en mantikli secim oldu benim adima.