Tkmkleyla GamzeliPremses biz tain dolayısıyla geldik9 aydır evliyim yani 9 aydır burdayım ama pek biyer bilmem hatta hiç bilmem 🤣sadece gttgm yer hastane bide cefeler oda esim varken 🤣 sonuçlarıni çok merak ediyorum testin Allahn izniyle hepmizki temiz cksin 3lu test hakkında bilgin var mı ne oliuor çok gerekli mi
Tkmkleyla GamzeliPremses bizde araliktayix henüz 2 yıl var daha🥰ne güzel arkadaş bulmuş olurdum tüh gidiyormusunuz bendeki sans🤣
dilanhayat27 Mrvgl arkadaşın dediği gibi bende özele gittim fakat testlerimin hepsini devletde veya sağlıkoçağında yaptırdım… çok pahalı çünki özellerde
Gulsahkyc Mrvgl hayır muayene 85 tl diye yazmıştım .hem kan testi hem ense kalınlığı ultrasonla toplam 190
Mrvgl Gulozkan Tamamdır . Eğer devlette cektiremessem oraya giderim. Yarın Sadi konuğa randevu aldım bakalım hangi güne verircek USG yi. Bir de 14 haftanın başına kadar mı sonuna kadar mı cekiliyor acaba biliyor musunuz
Gulozkan Hiç bilmiyorum ama devlette başka güne mi veriyor randevuyu çünkü muayene esnasında yapılıyor o test yani ölçümler o esnada yapılmıştı bende sonra kan verdim bir tüp de
Deletedmom411 Temmuz7 üzerine ekleyip direkt yaptırın demek istedim 😊 ben yaptırmadım nifty daha önce ama fiyatlar sizin ödediğiniz gibi 😊
61Aysen Mrvgl devltte yaptr testlri bnce bedava bn devltte yaptiriyorum smdi 620 veririsn tekrar para almk icn bisy yoksada var der baska teste yonlendirirler bn özellere para konusunda güvenemiyorum hepsi ayni deildr illaki ama çoğu öle