Cansummm Zeynep07 gebelik şekerinden dolayı yediğim şeyler sınırlı. Doğumdan sonra ilk yiyeceğim şeyler arasında çikolata, patates kızartması, poğaça, börek var😄
Melodixxx Zeynep07 38 haftalık oldum hala kusuyorum o yüzdn hiç bişeyi yiyemiyorum eğer doğurur doğurmaz bulantım tiksnmem geçerse o an allah ne verdyse yerim çünkü herşeye hasretim😂
Betim Zeynep07 ben de diyordum kana kana kola içicem diye de doğurduktan sonra öyle olmuyor 😬😬bebeğe gaz yapar mı diye ağzıma sürmedim daha 15 günlük olduk biz
Zeynep07 Kızlar bir hayalimiz vardı, o da normal doğum yaparsak gercek olucakmış🥺 sezeryan olursak menüde hosaf var sadece😅😅
1cnr1hrm Zeynep07 😂😂😂 demek istediğim buydu üzülmenizi istemedim, ben sezaryen olacağım, sizin menüler beni üzdü 😂😂
honeybooble Zeynep07 geçen hafta öyle canım istedikii anlatamam 😅 en yakın arkadaşımın ablasıyla konuşuyorduk ben her hafta burger yiyordum öyle çok istiyorduki canım dedi 😅 şaşırdım ve duyunca minik bir burger ve ayran yedim hemen 🙈 daha uzuuuuun süre dokunmam
Zeynep07 honeybooble bu aksam yemegini bende hamburgercide yiyecegim sanırım 🙈 homemade burger cok zararlı degildir heralde 😅
honeybooble Zuvalll ben haftada 1 yarım fincan içiyorum en çok özlediğim şey aslında filtre kahve ama sert gelir diye nescafe ile nefsimi köreltiyorum 🙈
Zeynep07 honeybooble bende arada starbucks decaf filtre alıyorum ya da küçük sütlü kahve.. iyi geliyor valla
honeybooble Zeynep07 bence değildir çoğu öyle yer ekmeğine kadar kendisi yapıyor hem ayran zaten dengeler bence onu yaaa 🙈🥰
honeybooble Zeynep07 maksat nefsi köreltmek 🙈 Neler neler yiyeni, içeni duyuyorum bazen eşim abartma lütfen diyor 😅
ArasMom34 Naren1 aynı şeker bendede çıktı çikolata şöleni yaparım dedim ama bu seferde fazla çikolata yiyince bir emzirdiğimizden bebekte gaz yapıyormuş 😊 haberin olsun tabi duyunca hevesim anında söndü benmde
Rabiaclsr Zeynep07 buz gibi kola icicemmm🙈🙈 eşim zararli diye yasakladi o kadar istiyorki canım son 49 gün biraz daha sabir🤭
Merve-26 Zeynep07 hurma kuruyemiş süt yapacak şeyler😄3 ay oldu doğum yapali soğuk şeyler gazli şeyler içemiyorum bebeğe gaz yaparmışmış bu sıcakda nasıl istiyor insan ama🤦♀️
Esra_42 Walla cok sukur kendimden bsii kisitlamadim ..canimin istedigi herseyi yiyom sonucta hamileyim kisitlama olmaz sadece abartmiyorum o kadar😁