Birgulbasegmez2 Dua ben ilk hamileliğimde kullanmıştım hiç yan etki göstermemişti şimdi ikincisinde farklı verdi doktor onu kullanıyorum ama doktorunla görüş alternatif de verebilir
Heyecanlarim Dua ayni ilaç bana da aynı etkiyi yaptı ben dayanamadım ve kullanmıyorum, her yolu denedim gece uyku arasında içeyim dedim ama yok ise yaramadı 😕
Kubraa4334 Heyecanlarim gece yatmadan bikac saat önce meyveyle beraber içmeyi deneyin doktorum bana öyle demişti hem c vitamini demir emilimini kolaylaştırıyor daha çok fayda görürsünüz insalah
Dua Heyecanlarim başka ilaç isteseydiniz doktorunuzdan ben söylediğimde olmazsa değiştiririz demişti ben de bitince değiştireceğim bu gidişle
GAMZE2504 Dua ben hergün yaşıyorum skntıyı doktoruma söledim geceleri yatarken iç dedi bu seferde geceleri kalkıyorum bulantıya 🙁 ne yapıcam bilmiyorum
FatmaSalam Ben de ayni ilacı kullanıyorum. İlk gün aç karnına yarım bardak su ile içtim öldüm öldüm dirildim bulantıdan. Daha sonra yine kahvaltıdan 1 saat önce aç karnına kocaman bir bardak ev yapımı limonata(c vitamini) ile içtim üzerine bir bardak da su içtim bulantı falan kalmadı. Bende de hafif isal var ama kabızlıktan iyidir 👍🏻 Siz de bence portakal suyu ya da limonata ile için C vitamini eşliğinde daha faydalıymış geçmiş olsun
Ladess Benide ishal yaptı ama rahatsız değilim ,1kez çıkıyorum tuvalete ,diğer türlü kabızlık bazen zorluyor fakat bende mide bulantısı yok
Dua Ladess ishal sürekli değil zaten bi kere filan oluyor ama bulantı işte kahvaltı yapıyorum başlıyor sonra o da geçiyor
asya_zehra Dua vallA yapacak bi sey yok canim ben kahvaltıdan sonra içiyorum bol bol sıvı tuketiyorum bi ara bıraktım hapi ama hemen kan degerlerim düşmüş geri başladım bebisimiz için katlanacak 🐣
Tugba46 Dua ben o ilaçtan hastanelik oldum aynı yan etkilerden ama çok ileri düzeydeydi.bunları yaşıyorsan o ilacı bırakmalısın. Doktorundan başka ilaç istemelisin...
Ladess Dua bulantı olması gerçekten kötü bende olmadı ,ben nasıl yapıyorum ama gece içip yatıyorum birde sen öyle dene ,akşamları zaten yatarken karnım tok olmuyor ,içip yatıyorum için rahat olsun aynı şekilde işe yarıyor