Anneyim00 mine-1994 ishalde belirti ama bunun yanında vücut kırıklığı ateş boğaz ağrısı öksürük falanda oluyo sanırım ishal su an mevsim geçişinden sulardan falanda olabilirsiniz
Seda16 mine-1994 demir ilacı kişiden kişiye değişiyor bende de ishal yaptı sadece ishal sorunun varsa korono değilsindir diye düşünüyorum ama biraz bekle başka belirti çıkarsa doktora gorunmelisin
mine-1994 DlgluSeyda yaaa 😔😔 2 3 gündür ishalim afedersiniz demir ilacı başlamıştım o mu yaptı acaba diyordum eşimin iş yerinde çıktı acaba korono belirtisi mi diye aklıma şüphe düştü
EceEgemen mine-1994 cnm demir ilacı genelde kabızlık yapar ve büyük tuvaletin rengini değiştirir siyaha dönük
DlgluSeyda mine-1994 ilaçlarda yan etki yapabiliyo ama belli olmuyo işte koronada da belirti olarak şu aralar isal yaygın demişti pandemi hastanesi. Benm kendi ailemde oldu onlarda da bazılarında ilk isalle başladı. Bazılarında da eklem ağrıları ile başlamıştı
Bvzzz mine-1994 benim bir arkadaşıma da demir ilacı ishal yapmıştı ama yine de bir test yaptırın bence
Merveprlyn mine-1994 10 haftadır Demir ilacı kullanıyorum rengi değişik ve o zamandan beri ishalim herkeste farklı etki yapabiliyor. Korona testini başka bi belirti daha yaşarsanız verin bence
aemycarah Sadece ishal covid belirtisi değildir. Demir ilacı bende de ishal yapmıştı kabızlık yapmadı. Kişiden kişiye değişir. Başka belirtiniz yoksa endişelenmeyin bana kalırsa
aemycarah mine-1994 bir kaç gün kendinizi dinleyin kimseyle görüşmeyin nefes darlığı öksürük ateş koku ve tat alma da yoksunluk olursa endişelenin bence hamilelikte ishal ve ya kabızlık çok sık olan bi durum