Fulya1993 Gmsy1 4 er unite ile başladık bugün 8 e çıkardı ama bayılacak gibi oluyorum nefesim kesiliyor vurunca size de oluyor mu
Gmsy1 Fulya1993 ilk başta sabah akşam 4 ünite demişti dediğin gibi bayılacak gibi oldum resmen feleğim şaştı sürekli açlık hissi ben evde düşürdüm 2 ünite ye 2 hafta öyle yetersiz geldikçe artırdım. Şimdi sabah 6 ünite aksam 5 ünite yapıyorum
zynp131820 Fulya1993 bende 4 üniteyim hiç öyle bir sorun yaşamadım ama benimde yükseltilmesi lazım takip eden hemşire öyle söyledi. Bakalım yükselince doz nasıl olacağım bilemiyorum
Fulya1993 yasen1 ben gebelik şekeri ile ilgili bir post açıp dondurma istiyorim yazmıştım ☺️ linç etti beni 1-2 kişi canımın istemesinin normal olduğuna sevindim 🤭 inan kavun karpuz dondurma bunlar beni çok üzüyor
zynp131820 Fulya1993 kimisi lince hemen hazır çok takılmayın onlara 🤗 abartmadan herşey yenilir bir kaşık dondurma yersin bir dilim ekmek yemezsin mesale . herşeyi dengelemek bizim elimizde
yasen1 Fulya1993 normal tabiki yenmeden de olmuyor illa bi kacamak yapmayan varmıdır ya yapmadım diyensen şüphe duyarım 😂
aslihancvk Benimde şekerim yüksek çıkmış pazartesi dahiliyeye gitmem gerekiyor kan sulandırıcı iğne yapıyorum birde haftada bir tane düşük riski var diye ignem var bir de insülin olursa çok korkuyorum 😔
aslihancvk Fulya1993 benim ilk başta morarmalar çok oldu şuan olmuyo ama insülin iğnesi de olunca iyice zor olcak diyet verdi uyuyorum ama düşmüyor şeker 😐
Fulya1993 zynp131820 benim bugün cenelerim titredi ama 4 ünite ile 160 tan falan düşmedi sabah hele 110 dan dusemedik
Fulya1993 zynp131820 ekmek yemem hiç normal de 3 er dilim izin vermiş 1 er dilim yiyorum ☺️suç işliyor gibi oldum dondurma yiyince ama dayanamadım ağlıyorum bı de yerken vicdan azabından
Gmsy1 Fulya1993 benim diyetimde makarna pilav kavun vs var ölçülü yiyorum sıkıntı olmuyor. Dondurma sütlü tatlı olduğu için çok yukseltmiyo zaten
Fulya1993 Gmsy1 aaa diyetiniz güzelmiş bende hiç bişey yok birde bugün kolestrol tavan cikri et tavuk yumurta yasak ne yiycem inan bilmiyirum