hhb53 mrvears ayda 1 kesinlikle yiyorum. 30 haftalık olcam bişey yok her gün yersen belki zararı olur 🙈
Miniginannesiiii1111 mrvears yedim 33 haftalık hamileyken 🙈 bir kere ama bir daha yemedim şuan 37+4uz
Hacer01 mrvears Bende yedim kolada içtim dayanamadım sıcaklarda aşırıya kaçmadan tabiki 🙈😅 şuan 38+3′teyiz hatta eşime diyorum doğumdan çıkınca hamburgerim hazır olsun diye 😂😂
Ozdmrkbraa mrvears bende çok nadir kendimi ödüllendirmek için yemiştim çok severim ama hamileliğimde tedirgin oluyordum en son yediğim de nedense bebek çok gerildi çok rahatsız oldum o yüzden yememe kararı aldım zaten evde kendim yapıyordum ama dışarda yemek daha zevkliydi artık burger yeme işini bitirdim 🤭
Selinbam mrvears bende haftada 1 faln yiyorum o kadar aşırı kafaya takmamalı bnce insan sigara içenler bile var sonuçta
Susaminannesiii mrvears 2 3 kere eşim aldk geldi birde normalde daha saglıklı beslenirdim gebeligimde canım kola da cekiyor burgerde, etliekmekte pide de cekiyor yani sğrekli pasta istiyor 😊sikkat ediyorum haftada 1 i gecmeyecek sekilde yiyorum
Ozlemmzenginn mrvears bende ayda bir kere yiyorum big king çook güzel inş olmaz bişi 5,5 aylığız daha@