Esra_42 NurayBulut99 canim ilk zamanlar hep boyle 2 gun geri 3 gun ileri falan cikiyo zamanla duzeliyor ayni hesaba geliyor anlayacagin..benimde oyleydi sorun yok yani kafana takma
Mom046 4114eb oluyor başlangıçta geç döllenme ise ama normalde bir anda gerilemesi sıkıntılı tabi. Amin inşallah gerisi önemli değil Allah sağlık versin
Bcsahat NurayBulut99 benim de o şekildeydi geç döllenme sebebiyle şu an 7. Aya girdik ve 2-3 güne düştü çok şükür ☺️ 1-2 hafta gerilik ilerilik durumunu sorun etmiyor doktorlar zaten 🌸
Burcucik Haftadayım doktor son 3 haftadır hiç kilo almadı bebek diyor sizce bir sorun mu var 3 hafta geride çok üzgünüm
Esila454a Burcucik korkmayinnn lutfennn benimde 10 gun once 3 kiloydu gecen sali gittim.halen 3 kiloydu takma kafana onemli olan hareketleri kilo dogduktan sonrada alir elbbet insalllah😘😘
Burcucik Esila454a Allah sağlık versin inşallah ikinize de benim 2800 müş kilosu önemli değil de 3 haftadır beklenmemesi üzüyor beni hareketlerinde sorun yok inşallah sağsalim kucağımıza alırız
Esila454a Cerenncck 3 kilo olmus durmus almiyo.artik sali gunu 40 hafta 2 gunluk oluyoo ama hareketleri cok iyi
Mom046 Mutlumandalina İkili testte doktor yüksek ihtimal erkek dedi. Ancak ondan sonraki gidişlerimde netleştiremedik çünkü kendisini gizliyor 😑