Burcin-98 Kızlar selamlar🙋🏻♀️ Nasılsınız,günleriniz nasıl geçiyor,neler yapıyorsunuz? Doğum tarihleri martın kaçı bebişlerin? bizim ki 27 Mart inşallah🙏🏻👼🏻
Deletedmom355 Beeeen :) Uygulama hayırlısıyla 24 Mart olarak gösteriyor. Ama Allah ne gösterir bebiş ne zaman gelir bilemiyorum :))
Burcin-98 urazaslan urazaslan 10+6 canım birgün oynuyor aramızda uygulamaya göre:)) sağlıkla alalım bebişleirmizi inşallah🙏🏻😍
Ayseozmenucar Benım kı de 14 mart😊iştahsızlık sıkıntılarım vardı ama bitişe geçiyorum gibi şükür..haftaya cınsıyet ogrenme merakındayım en aZından bır tahmın sızlerde ogrenen var mı 😅
Burcin-98 Ayseozmenucar yaa bende suan iştahsızlık yaşıyorum umarım benimki de en kısa sürede geçer🙏🏻 Bn henüz daha öğrenemedim bakalım ne zaman gösterirse artık…sağlıkla gelsinler inşallah🙏🏻😍
Srplhrgl Ayseozmenucar ben 15 haftalik oldum dün doktora gittim doktor kendisi söyledi bana kızın oluyor diye
Burcin-98 Aysegulbagca22 yok ikili teste gidince belki mi umut…ama daha erken diyor herkes ne zaman gösterirse artık🙏🏻 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım🙏🏻🥰
Eylul58 Burcin-98 Selam canim 😊 Bizimki mide bulantılı, miskinlikle geçiyor bakalım 😄 Tahmin tarih 17 Mart 🌸
mucizemi_beklyrm Eylul58 benimde doğum 17 mart görünüyor. 12 haftalık olunca ikili tarama için gittim gerek duymadı doktor Cinsiyet tahmini de etmedi