Wonderanne Gugugugu0 Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗
Csnsu ilkbaby evet aynı sey canım bnm kafası sağımda ultrosanda yüzünü görmemem lazım artık ama hnfendı uzanmş yatıyor oyle
ilkbaby Csnsu hmmm benimki girmiş o zaman ama gelişimi inde gidiyo dedi doktor büyük ihtimal yine normal doğum olmaz
busra1708 Gugugugu0 ay MaşaAllah ne kadar kolay bi doğum olmuş. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşaAllah ❤️
teletabi Mila4 sancının son seviyesi 100 değil canım nst de toco yazan yer sancıdır. Ve orası benim doğumumdada 140 ları geçti. Doğum esnasında yükseliyor.
Fthnrnakf Gugugugu0 Rabbim hayırlı eylesin sağlıkla büyüt insallah ben nisan gelmesiji merak ediyorum ne zaman geldi ve nasıl biseydi🤔
Gugugugu0 Fthnrnakf benim nisanim basta gelmedi ilk suyum geldi sonra hastaneye gittigimizdede gelmeye devam ediyordu hasta bezi taktim o ara tuvalete gittigimde baktimki bezde acik pembe kan vardi belki o nisandir
Zeyyno_ Gugugugu0 Maşallah Sağlıcakla büyüt yavrunu canım 🤲🥰🧿🧿 Benimde ilk doğumum olacak byle doğumlar okuyunca daha çok cesaretlenio insan kendine güveni artıo İnşallah benimde çok uzun sürmeden sancılarım kucağıma alırım miniğimi vakti gelince🤲🤲🤲🤲
Ebruaybars Bsraata off ya bende girdim nts ye rahimde baskı ağrı var çok kötü nst de 40 oluyor en fazla yani o bile canımı yakıyor 80 olunca nasıl ağrır kim bilir ya
aminegunes24 Gugugugu0 dü hikayeni okudum dedim ki inşallah bende yarın doğurum dedim 39+3 sancım başladı duş aldım akıntı ile kan geldi ağrılar şiddetleniyo bende galiba 39+3 doğurcam sizin gibi dün tek isteğim bu olmuştu😊🤗🌸
Gugugugu0 aminegunes24 insallah canim bir avazda dogurursun. Sakin korkma kendine guven unutma sonunda cok güzel bir melek var 🐣🐣