Zeynep2738 Muucize Bende yeni öğrendim ama hcgb 134 çıktı ilk testte ikinci testte 2 gün sonra 2 kat artması lazımmış benim ki 1248 oldu neden olduğunu bilen var mı?
Muucize Zeynep2738 canım benimde 2 kat artmıyor o yüzden sevinemiyorum değerim 50 iydi daha baktrmadım bekliyorum biraz ya geç döllenme yada kimyasal dedi doktorum bana 😬
Sevdabozdemirr Muucize once normal ulturasonla bakti kese gorunmuyor diye alttan bakalim dedi ben 1 sene once dusuk yaptim 11.haftada o yuzden bu sefer hic vakit kaybetmek istemedim hemen bakalim dedim 😁
Muucize Sevdabozdemirr anladım canım sorun olmuyor o zaman alltan bakmak bebege , benim degerim 3 haftalıga tekabül ediyor ama hic bisi bilmiyoruz tabi doktor umutlandırmıyor beni
Sevdabozdemirr Muucize ben daha hcg yaptirmadim kan vermedim sabah idrar testi yaptim cift cizgiyi gorur gormez randevu aldim ulturasonda 3.5 haftalik gibi dedi doktorum son adetim 30 temmuzdu cok kucuk oldugu icin normal ulturasonda kese görünmemesi olabilirmiş
hiranurun_annesi Ikinciammeligim uygulamaya göre 3 haftalık iken idrar testinde belli olur mu acaba ? Bende yapmak istiyorum ama kararsız kaldım
Ikinciammeligim hiranurun_annesi ben yaptim silik gibi cikti 10 dakikada belli olmaya basladi kimse gosterdiysem var dediler olmasa cikgi hic cikmaz dediler