Merve-97 aybkkra nette gırdım hıcbır sitede bukdr ucuz degıldı canım kadınlar klubu indirimi olmasa da jokere ilk üyeşıkte 20 TL indirim verıyo yıne
Merve-97 aybkkra camlar daha pahalı ama avent kalitelidir bence Pp biberon yazıp aradtırdım gayet güvenilir hemde kırılmaz cok kırdım ilk oglumda oda fırlatıyordu
Merve-97 SEVGiHASAN esim pahalı diye istemiyordu avent bende anne gogsune yakın diye istiyordum ama erkek sonucta anlamıyor Allh yüzüme güldü sanırım 🙂🤲
Merve-97 Prensesim2018 joker herkesin alısverıs yaptıgı magazası olan Bı site sanmıyorum sahte olduğunu
Merve-97 1994ozg 1994ozg aynen 20 TL indirim ile oldu 60 yaziyi normal fiyatı oda %30 falan indirimli fıyatıydı sanırım
Merve-97 Kargo geldiğinde yine yazarım kızlar deneyim ben yapmış oldum inşallah düzgnce gelir sizlerde fıkır olur 🙂🤲
Mervelsmet Merve-97 ben e bebekten 220 tl ye aldım 2 küçük 2 büyük bir tane emzik 1 tane biberon temizleme fırçası
Merve-97 Mervelsmet sende gayet uygun almışsın canım evde biberon var diye ben tek yeterli gördm ikinci bebek olunca frca falan evde var 🙂 guzel gunlerde kullanın
DaisyMom Merve-97 bende birsey sormak istiyorum biboron buyukya ilk etapta buyuk kucuk farkediyor mu yeni dogmus bebege.Buyuk biberon kullansak bir sorun olmaz dimi.
Merve-97 DaisyMom ben kullancam valla iki 3 sefer almak istemedim uclarını degıstırırm büyüdükçe diye dusunuyorum biz tutucaz sonucta bebek kendi tutmuycagı İcin farketmez bnce
Endiselianne20 Ak akçe diye bi program var orda ürünü yazıp fiyat karşılaştırması yaparak en ucuz satan yeri bulabiliyosunuz ama Trendyolda iindirimdeydi. Eczanedekinden cok farklı fiyat farki
Merve-97 DaisyMom aynen oyle ben almam yanı gerek yok zaten bir suru eksik İcin sureklı para harcıyoruz herkesin bütçesine gire degısır tabıkı de
Merve-97 Gulerdem uye olduktan sonra sepete ekledim hediye cekı yazanda kadınlar klibinden 20 TL geldi kendiliğinden 20 dakika sonra jokere ilk üyelikten 50 TL uzerı alısverıs 20 TL yazdı iki indirimi aynı anda kullanamıyormusuz resim atıyım size