Burcumsu Eşim Şırnak’a atandı oraya gideceğiz kadın doğumda hangi doktor iyidir bilgisi olan yazabilir mi lütfen
Minegkhn92 Burcumsu şırnakta bilmiyrm ama genelde şırnaktakiler cizreye geliyor burda 3 tane iyi doktor var canım benim gittiğim turan bey var bide çetin bey var baya meşhurlar burda 👍🏻
Gokselin Burcumsu bizde şırnaktayız ama ben doğum için memlekete geldim bizde yeni tayin olduk oraya bilmediğim için memlekete geldim ama arkadaşın da dediği gibi herkes Cizre’ye gidiyormuş orada merkezde değil de
handesen73 Burcumsu Cizreye gidin hepsi oraya geliyor seraf var oda iyi bakiyor cengiz de var onlari kime sorsan yerini soyler size
Burcumsu Minegkhn92 Teşekkürler canım biz de merkezde değiliz şenoba diye bir belde cizreye gideriz o zaman
melegegebe Minegkhn92 Turan doktoru arkadasim tavsiye etmiyor . Arkadasima catala almadan normal dogum yapabilirsin demis mardine gitmis ordaki doktoe senin kemigin eğik sen normal dogum yapamazsin bebek sıkışır demiş . 🤷🏻♀️
Burcumsu Gokselin Evet Cizre daha gelişmiş sanırım merkeze göre. Biz de beldesindeyiz gitmeden öğrenmek istedim çok teşekkür ederim:)
Minegkhn92 Burcumsu evet cizreye gel mutlaka burası o konularda ilçe olmasına rağmen daha çok seçeneği var 👍🏻 Benim doktorum turan ama çeyin ve cengiz beyde var baya övüyorlar özellikle çetin beyi onu tercih edebilirsin 👍🏻
Minegkhn92 melegegebe olabilir her doktorun öle şeyleri oluyor canım 😂 ben dış gebelik geçirdim o gördü sol tüpte 1 sayfada açıklama yazdı devlet hastanesnde düşürsünler diye devletteki doktrda sağ tüpünde dedi yanlış söyledi 🙈 bende korktm mersine gittim . O yüzden turan beyle şimdilik bi sıkıntı yaşamadım . 😌
Csm Cengiz ve Turan beyi duydum ben de. Ben Cengiz beyden memnun kalmadım, 2 tanıdığım da Turan beye gitti, biri memnundu, diğeri değildi. Birde Seraf Abay i duydum ama iyi/kötü bilmiyorum.
Aaayseeee Merhaba bende sizinle aynı durumu yaşadım Kesesi küçük dedi bası doktorlar bazıları normal dedi bebek 9 haftalık tı bebek kalbi durmuştu kesesi 6+7 haftalık çıktı. Daha sonraki gebelikler için size bişey dediler mi acaba neden oluyor acaba ? Yine aynı şey olur mu ?
Burcumsu Aaayseeee Genetiğe gönderdik sonuç normal çıktı. İlk gebeliklerde olunca normal karsiliyorlarmis