Sevendays Oknsm iki bucuk aylik bebegim var ben faydasini gordum ozellikle geceleri hic mama yemiyoruz gunde 3 veya 4 sefer mama yiyoruz goguslerim kucucuk olmasina ragmen cok sukur
Oknsm Cramel masallah 😊 valla bugun 2 3 lit su lavabodan cikamadim en iyisi doguma yakin icmek 😁 hic suyla aram yok 😐
Oknsm Duygu_pb ay masallah ne guzel anlatmissiniz cok tesekkurederim onerileriniz icin gercekten stres cok etkiliyo insallah dogum yapinca gelir 🤲 simdiden stres yapmak bosa bencede ☺
Oknsm Ftmnrr ay insallah dediginiz gibidir hepinizden allah razi olsun tek tek cevapladiniz icim rahatladi yemin ederim cok tesekkurler 😊
Ftmnrr Oknsm kesinlikle oyle bugunden itibaren sütünün gelecrgini bebegine yetecegını dusun hep pozıtıf ol canım
Oknsm Merdgn amin cok tesekkurederim insallah bende bugun onu dusundum stres yaparsam hic gelmez en iyisi oluruna birakmak saglikli beslenmek bol su icmek allahin izni ile gelir insallah tesekkurederik cevapladiginiz icin 😊
Meflug Goguslerin küçük olmasinin hiç etkeni yok. Doğum yaptığınız gibi göğüsler büyüyor süt doluyor. Stres yaoomayin hayırlısı ile gelir bebeğiniz de sutunuzde