BirMeleginAnnesi Merhabalar ben hastaneden yazıyorum.İki gün önce böbreğimde bir ağrı başlamıştı ve acile geldim. Tesadüfen rahim yetmezliğini farkına vardılar. Şu an 28. Haftamdayım (aslında 26.hafta). Verdikleri ilaç başta fayda etmedi tekrar akşama doğru sancım başladı gecede hemen seruma bağladılar. Allah korusun şu an erken doğum riskim var. Bebeği henüz 1,150 kg ablaları çook küçük. Ona bolca dua edin vaktinden önce doğmasın. Erken doğum yapan kişiler hikayeler varsa lütfen paylaşırmışınız bebeklerin sağlık durumlarını
Aydabelinay BirMeleginAnnesi canım dualarındasın tüm anneler tüm evlâdı olanlar duamda gerçekten zormus insan şimdi anlıyo daha doğmadı ama onun derdi ile derleniyo üzülüyo insan , yeterki sağlıklo sıhhatli hayırlı bir evlat olsun da diyorum🥺 Allah sizin de yardımcınz olsun canım şu cuma hürmetine
Angelada BirMeleginAnnesi cnm ben ’de öyle oldum dün hastaneden çıktım. Sancim 80 i buldu ve rahim yumuşaması kısalması olmuş zorla durdurdular sancimi 29.haftalık şimdi hastane araştırıyoruz erken doğum riski var sancim çıkıyor arada
Mnkkedi BirMeleginAnnesi bende 27 haftalık doğum yaptım bebeğim 1 kilo doğdu 3 ay oldu şu an hala hastanede ve maşallah iyi toparlandı bi kaç güne kadar taburcu olacak inşallah. inşallah sizde sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
S-r-p Annesi hiç kendini üzme benim çevremde 700 gram doğan bebek büyüdü de kardeşi bile oldu 600 gram doğdu o da daha dirençli daha güçlü oluyorlar Rabbim isterse her şey mümkün zamanında yenidoğan yoğun bakımlarıyla çalışma yapıyordum öyle minikler vardı ki hepsine çiçekler gibi bakıyorlar Allahım vaktinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aydabelinay S-r-p ALLAH Allah çok ilginç yaa işte yasatan can veren Allah koruyo yaa, benim de 3 hafta fln gerileme varmış gelişiminde normalde 23 olman lazm 20de kalmış bana dair de bir fikriniz var mı 🥺 sanırım plesentada akis saglanmyomus iyne ile düzene girebilir dedi doktorlar kan sulandırıcı ile
Simgedemirbas Aydabelinay muz havuç süt yoğurt yumurta Benimde öyleydi. Yediklerimle çok iyiyiz maşallah. Denemeni öneririm.
S-r-p Aydabelinay canım inşallah her şey güzel olur ben de 23+6 yım bu programfa gördüm bebeğiniz şuan doğsa yenidoğan yoğun bakımda yatar ama yaşayabilecek düzeyde diye çok şaşırmıştım nasibinde varsa kucağına almak emin ol alacaksın dua et ağlayarak bebeğinin gücünü düşürme ona moral ver ki sana sımsıkı tutunsun güç bulsun doktor da demiş zaten beslenir diye genelde hep en olumsuzunu söylüyor doktorlar bence 🤗
Monorassa Aydabelinay bnde senin gibiyim bebegimin gelişimi 3 haftaya yakın geriden geliyor Bnim de plasenta da sıkıntı var ama ilaç falan hicbir tedavisi yok dendi yetersiz geliyormuş
Aydabelinay Simgedemirbas ama benim plesentada sıkıntı gördüler kan akışı yavaşmiymis neymiş heralde inşallah kolayca çözümü olur kuzum dediklerini yapicam saolasin🥺🌺🎈
Simgedemirbas Aydabelinay benimde kan akımı yavaştı, suyunun az olmasından kaynaklandığını söylemişti doktorum. Bol su içmemi söylemişti🥰
Angelada Mnkkedi ciğer geliştirici vurdular mi size de. 29 haftalık 1.300 gr bende heran doğurma riskim var 3 gün kaldım hastanede eve geldim ara ara sertlik oluyor korkuyorum hastane araştırıyorum hangi hastanede doğum oldu cnm özel mi bide
Aydabelinay S-r-p olabilir kuzum ya ,aslında içimde kötü bir his üzülme olusmadi çok, tabi biraz endişelendim de içim rahat aslina bakarsan , dediğin gbi yaşatan yaratan Allah valla dün yoktu bugün var herşeyin hayırlısı demeli 🎈😊😍
Angelada Lalammm göbek ortaya toplanıyordu taş gibi oluyordu ben kabizim sanıyordum alt kasıklarda ara ara adet sancısı gibi ağrım vardi bide bebek kasiliyordu ve idrara çıktığımda yapamıyordum cnm
Annem1 BirMeleginAnnesi Cansız bedene can veren Rabbim canım dua et. İnşallah hayırlısı ile sağlıklıca zamanında gelir bebişin. Üzme kendini. Bebişin için stres yapma önemli bu. Rabbim yardımcın olsun🤲🙏
Angelada Mnkkedi sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm. Sizin hemen olmuş doğum Neyseki zamanında gittim ama ciğer geliştirici vurulunca hareketi azaldı biraz
Lalammm Angelada bmde bebek tas gbi kasilio cok toplanio toplandi zaman sanci oluyor karnimda biraz snra elimle ovuyorum gecio bana magnezyumu ikiye cikar dedi cnm bida gttmse soylim nst ye baglasn o zaman ya korktum smdi
melegegebe Angelada canim bu kasilmalar zaten 22 . Haftadan sonra yavas yavas basliyormus duzenli degilmis son haftalara dogru artiyormus