esraizmirli zeyzey95 ben tuzlada oturuyorum kartım var evlerimize geldi bende o kadar süredir boşuna 100 tl veriyormuşum muayene sizin sayenizde öğrendim Çok sağolun ☺️
zeyzey95 esraizmirli valla bende dün burdan öğrendim çok iyi oldu şimdiye kadar kullanamadım ama şimdiden sonra zam olmamış gibi devam edicem bu sayede 🤗
tany15 zeyzey95 esraizmirli şimdi ne kadar kartla ücret acaba?birde doğum içinde indirim oluyomu karta
zeyzey95 Kızlar bu sürekli zam yapmalarıyla ilgili cimere şikayette bulunmak hep birlikte ben dün yazdım. Bi arkadaş hastanede şikayet etmiş sürekli zam oluyor diye dahada zam geleceğini söylemişler. En azından şikayet edersek tekrar zam gelmez belki
esraizmirli zeyzey95 bazı kişiler 150 tl oldugunu söylüyor pendikt medipolün ama ben 125 e muayene oldum 1 eylülde ondan sonra tekrar mı zam yapıldı acaba hemen arayıp sorucam bakalım ne diyolar
tany15 zeyzey95 medipolün diğer şubelerinde fiyatlar bunların 2 katı nerdeyse.burası açılışa özel tanıtım fiyatlarıydı bunlar malesef dahada yükselcek fiyatlar.normalde böyle ucuz bir hastane değil zaten medipol
Hppymm-3 zeyzey95 kimi kime şikayet edicez ki zaten hastanenin sahibi sağlık bakanı :(( dedikleri gibi aslında açılışa özel olduğu için orası öyleydi yoksa hiç bir Medipol hastanesi bu kadar uygun degil
tany15 esraizmirli hastanede sadece o doçent unvanına sahip oyüzden yüksek onun muayenesi :) doğumdada diğer doktorlardan yüksek ücreti.şöyle bir kötü yanı daha var eğer mesai saati dışında doğuma gidersek ve şansımıza nöbetçi esranur hanımsa malesef doğum ücreti kendi doktorumuzla anlaştığımız ücret değil onun kendi ücreti üzerinden ödeme alıyolar🤷🏻♀️Az bir farkta değil 600 tl ye yakın daha fazla onun ücreti öyle duydum
esraizmirli tany15 şuan kartla 100 tlye geliyormuş ben Saadet hanıma gidiyorum çokda memnunum benim doğumum seneye ama inşallah ona denk gelmem ne diyim gerçi bende bu şans varken kesin denk gelir😂😂
tany15 esraizmirli bende saadet hanımdayım bende çok memnunum :) bakalım bende diyorum bende bu şans varken kesin mesai saati dışına denk gelir doğum üstüne bide esra hanıma denk gelir🤦♀️😂
esraizmirli tany15 al benden de o kadar anca sezeryan olursa Saadet hanım girer diğer türlü girmiyormuş siz ne kadarlık hamilesiniz ☺️
esraizmirli 4005 ilçe başkanı tuzlaya özel herkese kart çıkarttırdı ama benim bildiğim ikametgahınızın burada olması lazım ama yanılıyorda olabilirim
tany15 esraizmirli 36 bitiyo benim birşey kalmadı bakalım😊çatı kontrolünü yapmadı henüz 38 e doğru yapıcam dedi oyüzden bilmiyorum normal mi sezeryan mı olucak doğumum
esraizmirli tany15 ay hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim çabucak bir çırpıda kurtarsın inşallah ☺️🤲