4005 Kızlar yakın zamanda Canan acara giden var mi fiyat bilgisi güncellenmiş muayene ücreti 125 lira olmuş fakat şeker yükleme testi yaptıracam giden var mi?
Fatovebebegi 4005 ben canan hanima gidiyorum ewet zam geldi dun ogrendik ama seker yuklemesi istemedim ben pazartesi gunu randevum var benimde
Girlpowerbabe 4005 ben de Saadet hanıma gidiyorum bu şeker yüklemesi ne zaman ne için yapılıyor henüz bir bilgim yok merak ettim👀
tany15 4005 pazartesi günü gittim 100 tl verdim muayene için siz ne zaman gittiniz acaba 125 ödediniz
Fatovebebegi 4005 pazartesi gidicem o gune kadar beklerseniz tabiki sorarim bu pazartesi yani sorarim
esraizmirli zeyzey95 nasıl oluyor bu benimde var tuzla kartım ama öyle bir bilgim yok benide aydınlatırmısınız acaba ☺️
zeyzey95 esraizmirli dün biri post açmıştı bende ordan gördüm tuzla kart sitesinden baktım üye yerlere Pendik Medipol de var. Bende çıkarttırıcam hemen. Ödeme yaparken tuzla karta indirim varmış derseniz zaten indirimli ödeme yaparsınız
zeyzey95 4005 bilmem onu sormadım uygun olsun daha iyi 😂 tabi zam gelmiştir 70 falan olmuştur ama tuzla karta tahliller de indirimli oluyomuş şeker yüklemesi de tahlile giriyorsa indirimli ödersiniz
zeyzey95 4005 tuzla kart olunca muayene ve tahliller indirimli oluyormuş . Tuzla’da oturmuyor bile olsanız Tuzla’da bir adres belirtmeniz gerekiyor ve kartın sizin adınıza olması gerekiyor. Tuzla belediyesine gidip başvuru yapmanız lazım
esraizmirli zeyzey95 ben tuzlada oturuyorum kartım var evlerimize geldi bende o kadar süredir boşuna 100 tl veriyormuşum muayene sizin sayenizde öğrendim Çok sağolun ☺️
tany15 zeyzey95 esraizmirli şimdi ne kadar kartla ücret acaba?birde doğum içinde indirim oluyomu karta