Mavi_- Geç döllenmeyle hamile kalanların hep kızı olur diyorlar bu durumu yaşayıpta tersi olan oldu mu
CerenNisaSecilmis Mavi_- 2 hafta hep geriden gittik biz işk zamanlar geç döllenme olduğu için bir oğlumuz olucak inşallah 🙏🏻
Mom046 Mavi_- Bende geç döllenme 11. Haftada erkeğe benzetti yüksek ihtimal diyerek, ondan sonra kendini gizledi 18 olduk öğrenemedik net bi şekilde 🤦🏽♀️
Mavi_- Minikpasa Busratlv98 CerenNisaSecilmis Geç döllenme neden oluyo peki benim adetim düzensiz değildir 27 temmuz yumurtlama günümdü ben 31 temmuza kadar ovülasyon testi yaptm hep pozitif çıktı acaba o zaman hamile miydim o yüzden pozitif çıkmış olabilir mi
Mavi_- Barkoddg CerenNisaSecilmis Minikpasa Busratlv98 Kasık ağrısına görede cinsiyet bellidir diyolar benim sol kasığım ağrıyor sürekli oysaki kız bebek solda erkek sağda diyorlar sizde durum ne
Busratlv98 Benim de normalde 8 haftalık olması lazımmış ama geç döllenme olduğu için 6 haftalığız şuan 🥰
Busratlv98 Mavi_- Kuzum stresten olur,hormonal bozukluklardan olur,ilaç kullandıysan ondan olur mesela ben ertesi gün hapı kullanmıştım ondan oldu diye düşünüyorum 🤔
pptya01 Benim de 2 hafta gçeç döllenme 13 haftalık daha cinsiyet öğrenemedik bakalım ne çıkacak çoğunluk kız mıymış
Mavi_- pptya01 sohbete göre erkek olan da var insan heyecan yapıyor herkes kız olur diyo kafam karışık
pptya01 Mavi_- ben detaylıya kadar inanamam kızımda 16. Haftadaki cinsiyet değişmişti. Kızıma kız kardeş olsa güzel olur ama erkek annesi de farklı bi tat bilemedim. Ama insanın bi kızının olması harika bişi bence
Ozgebtn Mavi_- cinsiyetin yumurtayla alakası yok döllemeye ilk yetişen spermin DNA’sındaki cinsiyet kromozomu ne ise bebeğin cinsiyeti o oluyor
mlsmrtgl Mavi_- kim söylüyor bunları merak ediyorum 😂😂 Hep solda batmam oldu bebegi hep solda hissettim ama erkek 😂
Sevcus Benim sat normalde 29 mayıs ama ultrasona göre 21 Haziran dedi doktorum.,yaklaşık 4 hafta farketiyor. Geç yukurtlama geç döllenme İlk gebeliğimde aynıydı oğlum oldu bunda cinsiyet belli değil rabbim gönlünüzdekini nasip etsin 🙏🏻
Mavi_- Sevcus yumurtlama gününden sonra mı hamile kalınıyo ya da yumurtlama günü sperm yumurtayla buluşuyo ama döllenme mi geç oluyor
Sevcus Mavi_- aslında şöyle bildiğim kadarıyla geç döllenme ( geç yumurtlama ) yumurtlama günü Adetin başladığı tarihten 14 gün önce meydana gelmekte ama bazı durumlarda yumurta geç çatlayabiliyor yani geç çatladığı için gel döllenmiş oluyor.
Zeyn7 Bır hafta geç döllenmeyle gittik oglum olucak insallah bende tam tersi oglan oluyor diye biliyorum
Mavi_- mlsmrtgl büyüklerim söylüyor 😒 kafa karıştırmaktan başka bişey değil ilk bebeğim olduğu için cinsiyetini o kadar merak ediyorum ki
zynb_ozkn mlsmrtgl bende hep sağda hissettim o tarafıma bile hâlâ uyuyamam sanki oramda da bişey olcak diye ama kızım olacak😂
Efa34 Mavi_- böyle bir genelleme var mı bilmiyorum ama 2 hafta geç döllenme oldu bende. Kızım olacak inşallah.
zynb_ozkn Mavi_- bende geç döllenme olmuştu 1 hafta adetim geçincs anca çıkmıştı testlerde ve kızım oluyır 🥰
mlsmrtgl Mavi_- Koca karı söylemlerine inanmamak gerek 😂 hayal kırıklıgı yaşarsınız. Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah 🙏🏻
Mavi_- zynb_ozkn bütün tezleri saçma söylemleri çürüttük o zaman şu an herkeste farklı oluyor demek ki
Sevcus zynb_ozkn benim de oğlum solumdaydı, ablamın kızı olacak oda solda ikincisi sağda ama cinsiyet belli değil bence bu tezde çürüdü 😊